Ešlija Olsena un viņas krietni vecākais draugs atpūšas siltajās zemēs. FOTO
Ešlija Olsena devusies gadu mijas brīvdienās uz Sentbārtas salu kopā ar savu jauno mīļoto, 58 gadus veco finansistu un mākslas lietu kolekcionāru Ričardu Sašu.
Slavenības
2017. gada 7. janvāris, 15:33

Ešlija Olsena un viņas krietni vecākais draugs atpūšas siltajās zemēs. FOTO

Jauns.lv

Līdzīgi kā dvīņu māsa Mērija Keita, arī uzņēmēja un bijusī aktrise Ešlija Olsena (30) sev dzīvē izvēlas gadu ziņā par sevi krietni vecākus vīriešus. Nesen viņa ar jauno draugu manīta atpūšamies Sentbārtas kūrortā.

30 gadus veco Ešliju Olsenu vieno romantiskas jūtas ar 58 gadus veco finansistu un mākslas lietu kolekcionāru Ričardu Sašu. Arī gadu mijas brīvdienas pāris pavadījis kopā, atpūšoties siltajā Sentbārtas salā.

Ešlija savas jūtas pret Ričardu Sašu pirmoreiz publiski demonstrēja aizvadītā gada oktobrī, kad kopā ar dvīņumāsu Mēriju Keitu un viņas vīru Olivjē Sarkozī apmeklēja Bruklinas „Nets” basketbola spēli. Ešlija nekautrējās izrādīt jūtas publiski, viņa manīta dedzīgi skūpstāmies ar savu jauno mīlu Ričardu Sašu.

Pērnā gada augustā baumoja, ka Ešlijai esot romāns ar 59 gadus veco mākslinieku Džordžu Kondo. Abi redzēti pavadām kopā romantisku vakaru restorānā. Aculiecinieki apgalvoja, ka tā nav bijusi darījuma tikšanās, abu vidū virmojusi īsta kaisles dzirkstelīte.

„Bija vairāk nekā acīmredzams, ka viņiem kaut kas ir,” izdevumam „Page Six” norādījis kāds aculiecinieks. „Izskatījās, ka viņa vakariņo kopā ar vectēvu, taču abi turēja viens otra roku un mīļi pieglaudās viens otram.”

Pirms dažiem gadiem palšu ažiotāžu raisīja vēsts, ka Ešlijas dvīņumāsa Mērija Keita iemīlējusi Francijas eksprezidenta Nikolā Sakrozī pusbrāli franču baņķieri Olivjē Sarkozī, kurš ir 16 gadus vecāks par Olsenu. Romāns nebija tikai mirkļa vājums, 2015. gada 27. novembrī pāris Ņujorkā apprecējās.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press