foto: Juris Rozenbergs
Savdabīgais mākslinieks Artūrs Bērziņš pat izdevis grāmatu! FOTO
Artūru Bērziņu pelnīti dēvē par vienu no savdabīgākajiem un daudzpusīgākajiem māksliniekiem. Bērziņa grāmatas atvēršanas svētkos ar viņu bija arī vecāki un draudzene..
Slavenības
2017. gada 6. aprīlis, 16:22

Savdabīgais mākslinieks Artūrs Bērziņš pat izdevis grāmatu! FOTO

Kasjauns.lv

5. aprīļa vakarā viesnīcas „Roma” telpās notika mākslinieka Artūra Bērziņa grāmatas „Visuma vērpēji” un tai veltītās izstādes prezentācija, kurā pulcējās viņa mākslas cienītāji, draugi un paziņas.

Mākslinieka Artūra Bērziņa grāmatas prezentācija

Mākslinieka Artūra Bērziņa grāmatas „Visuma vērpēji” prezentācija 2017. gada 5. martā.

gallery icon

Mākslinieks līdz šim radījis savus oriģināldarbus tepat Latvijā un veidojis arī pasaulē slavenu mūzikas grupu albumu noformējumus, bet nu Artūrs pārsteidza ar pirmo romānu. Turklāt Artūrs ir savas grāmatas vāka un ilustrāciju autors.

foto: Juris Rozenbergs
Mākslinieku Artūru Bērziņu pirmās grāmatas "Visuma vērpēji" prezentācijā sveica arī māksliniece, rakstniece un savulaik TV šova „Pelnrušķīte” uzvarētāja Kristīne Teilāne.

Rakstniece Ieva Melgalve par autoru un jauno romānu saka: „Artūrs Bērziņš ir viens no savdabīgākajiem mūsdienu māksliniekiem Latvijā. Viņa debijas grāmata „Visuma vērpēji” ir aizraujošs ceļojums pa bagātas iztēles radītiem notikumiem, kas balstās nopietnos jautājumos par personisko izvēli un cilvēka un Visuma attiecībām. „Visuma vērpēji” aizraus gan piedzīvojumu un šausmu literatūras cienītājus, gan filozofisku mīklu risinātājus.”