foto: Ron Sachs - Pool via CNP/Sipa US/ Vida Press
Pasaule smīkņā par neizskaidrojumu Trampa dīvainību. VIDEO
ASV prezidents Donalds Tramps.
Trakā pasaule
2017. gada 30. marts, 11:21

Pasaule smīkņā par neizskaidrojumu Trampa dīvainību. VIDEO

Kasjauns.lv

Cilvēki pasaulē smīkņā par vēl kādu savādu ASV prezidenta Donalda Trampa paradumu, uz kuru uzmanību vērsa komiķis Džimijs Kimmels. Izrādās, Tramps ir ne tikai roku purinātājs, bet arī lietu bīdītājs.

"Es nezinu, par ko tas liecina, bet kad Donalds Tramps ir sapulcēs, viņš apsēžas un pārbīda priekšmetus," brīnījies Kimmels.

Jokus mīlošajiem interneta lietotājiem par prieku izveidota arī videokompilācija, kurā skaidri redzams - Tramps vienkārši nespēj atturēties no vēlmes kaut ko pabīdīt. Priekšmeta veids nav svarīgs, ASV prezidentam der kladīte, sava ūdens glāze un, ja pašam nekā nav, var izlīdzēties arī ar blakussēdētāja priekšmetiem.

Savukārt vēl pagājušajā mēnesī cilvēkus priecēja kāds cits video, kur Trampa tieksme purināt sava sarunu biedra roku atklājās visā tās krāšņumā, proti, ASV prezidents 19 sekundes kratīja Japānas premjera Šindzo Abes roku, kļūstot par joku un asprātību objektu visā pasaulē.

Tramps paraksta likumu par cilvēka sūtīšanu uz Marsu

ASV prezidents Donalds Tramps pirmdien parakstīja likumu, kas par vienu no Nacionālās Aeronautikas un kosmosa pārvaldes (NASA) mērķiem nosaka cilvēka ...

gallery icon

Trampa un Merkeles tikšanās Baltajā namā

ASV prezidents Donalds Tramps, piektdien Baltajā namā tiekoties ar Vācijas kancleri Angelu Merkeli, paziņoja par "spēcīgu atbalstu" NATO, vienlaikus uzsverot, ...

gallery icon