Flintstons nokrities svarā par 45 kilogramiem
Slavenības
2010. gada 20. augusts, 12:37

Flintstons nokrities svarā par 45 kilogramiem

Jauns.lv

Omulīgais Freda Flinstona lomas atveidotājs aktieris Džons Gudmens nokrities svarā par vairāk nekā 100 mārciņām (~45kg).

­

Aktierim tas izdevies, pateicoties veselīgai diētai un regulārām fiziskajām nodarbībām. „Izklausās muļķīgi, taču tā bija bezjēdzīga laika tērēšana,” salīdzina 58 gadus vecais aktieris, kuru vislabāk pazīstam pēc Freda Flinstona lomas 1994. gadā uzņemtajā Holivudas filmā „The Flintstones”. „Zudībā aiziet lērums radošas enerģijas, kamēr tu sēdi un prāto, ko gan vēl varētu apēst... Es vēlējos dzīvot pilnvērtīgāku dzīvi.”

Zaudēt vairāk nekā 45 kilogramus liekā svara Gudmenam izdevies, ievērojot veselīgu dzīvesveidu un sabalansētu diētu. Pirms trim gadiem viņš atmeta dzeršanu (viņš savulaik pats atklāti atzinis, ka ir alkoholiķis) un noalgoja personīgo treneri. Makijs Šilstons ir strādājis ar vairākiem pasaulē pazīstamiem sportistiem, to skaitā ar tenisisti Serēnu Viljamsu. Džons Gudmens vairs nelieto cukuru un sešas dienas nedēļā apmeklē sporta zāli. Tas prasa lielu gribasspēku un piepūli, taču aktieris norāda, ka nav kļuvis apsēsts ar tievēšanu.

Gudmens ir ļoti apmierināts ar savu pašreizējo izskatu, apg­alvo treneris. „Viņš labi atceras, kā ir būt pārmērīgi smagam un nevēlas, lai tas atkārtotos,” norāda Šilstons. „Džons ir ļoti veikls. Kad viņš skrien, es cenšos netrāpīties ceļā! Tagad viņš varētu būt pavisam citādu lomu aktieris un atveidot sportiskus ekrāna varoņus.”

Kamēr Džons Gudmens gaida lomu piedāvājumus spraiga sižeta filmās, viņam vēl jāpagūst pilnībā nomainīt garderobe. Visas vecās bikses kļuvušas par lielām.

Gerda Ansone, Foto: Bulls Press, www.screencrush.co.uk

­