Ciāra gatavojas kāzām. Labākā draudzene Serēna Viljamsa pēdējā brīdī atsaka ierasties
Dziedātāja Ciāra (no kreisās), amerikāņu radio un TV personība La La Vaskesa un tenisiste Serēna Viljamsa. Slavenā tenisiste netiks uz draudzenes Ciāras kāzām Vimbldonas tenisa turnīra dēļ.
Slavenības
2016. gada 7. jūlijs, 14:24

Ciāra gatavojas kāzām. Labākā draudzene Serēna Viljamsa pēdējā brīdī atsaka ierasties

Jauns.lv

6. jūlijā dziedātāja Ciāra (30) Anglijas laukos svinēja kāzas ar savu izredzēto, amerikāņu futbola zvaigzni Raselu Vilsonu (27). Mazliet skumji, taču Ciāras labākā draudzene tenisiste Serēna Viljamsa (34) ne tikai pēdējā brīdī attiekusies no līgavas māsas pienākumiem, bet pat neapmeklēja draudzenes Lielo dienu.

Nē, abas draudzenes nav sastrīdējušās – iemesli ir pavisam citi!

Serēna Viljamsa šonedēļ ļoti sekmīgi nospēlēja Vimbldonas tenisa turnīra ceturtdaļfinālā, uzveicot krievieti Anastasiju Pavļučenko. Taču populārajai amerikāņu tenisistei šī uzvara līdzi nesusi arī nelielu rūgtumu. Tas nozīmē, ka viņa nevarēja apmeklēt savas labākās draudzenes dziedātājas Ciāras kāzas.

„Viņas ir tuvas draudzenes, tāpēc Serēna ar vislielāko prieku pieņēma Ciāras lūgumu būt par viņas līgavas māsu kāzās,” laikrakstam „The Sun” izteicies kāds no tenisistes draugiem. „Taču Ciāra ar to rēķinājās, ka Serēnas klātbūtne kāzās ir atkarīga no veiksmes Vimbldonā. Tā kā viņa ir viena no favorītēm šajā turnīrā, jau no paša sākuma pastāvēja liela iespēja, ka Serēna uz kāzām netiks.”


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press