"Netīrajās dejās" pēkšņi pazūd Evelīna; Kima dāmas satrakojas. FOTO
Kamēr Evelīna Šaulīte, nevienam nesakot, ir nozudusi, Ainārs bauda pārējo meiteņu – Kates un Annijas sabiedrību.
2016. gada 10. augusts, 22:05

"Netīrajās dejās" pēkšņi pazūd Evelīna; Kima dāmas satrakojas. FOTO

Jauns.lv

TV3 šovs „Netīrās dejas” šā vakara sērijā bija paredzēts, ka kādu no savām daiļavām mājās sūtīs Ainārs, bet uz izbalsošanu ieradās tikai divas no trim šova dalībniecēm. Šī situācija puisi pamatīgi samulsināja...

Uz izbalsošanu ieradās Annija un Kate, bet trešā Aināra pielūdzēja Evelīna, nevienam neko nesakot, bija pazudusi. Konkurentes par šo situāciju nemaz neskuma, bet puisis bija gan sāpināts, gan dusmīgs. Viņš arī skaļi paziņoja, ka Evelīnu vairs nevēlas redzēt. Bet, kur palikusi Evelīna un, vai patiešām viņu vairs šovā neredzēsim? To uzzināsim šova nākamajā sērijā.

Tikmēr Roberts uz randiņu aicināja dejotāju Aneti, par kuras jūtām puisis nebija pārliecināts. Un arī randiņa laikā neguva pilnīgu pārliecību par to, vai meitene šovā nav tikai naudas dēļ. Vēlāk jau redzējām arī Roberta dejas ar visām trim meitenēm - Aneti, Elīnu un Ketiju.

Bet īsta drāma notika Siguldas viesnīcā, kur apmetušās Kima meitenes. Kamēr Kims baudīja romantiku ar Andu, Lauma apsmēja Evelīnu par iegādāto dāvanu puisim, un Evelīnas tikko kā pirkto kreklu iemeta baseinā. Evelīnu meitenes rīcība satrieca, un viņa Laumai paziņoja, ka jauniete ir vulgāra.


Kasjauns.lv / Foto: publicitātes, ekrānuzņēmums no video

Tēmas