Holivudas zvaigznes Naomi Vatsas ģimene pārceļas uz necilāku māju. FOTO
Naomi Vatsa ar vīru Līvu Šreiberu iegādājusies ģimenes māju, kas ir gandrīz divas reizes mazāka par iepriekšējo.
Slavenības
2016. gada 27. augusts, 16:26

Holivudas zvaigznes Naomi Vatsas ģimene pārceļas uz necilāku māju. FOTO

Jauns.lv

Aktrise Naomi Vatsa (47) ar vīru aktieri, producentu un scenāristu Līvu Šreiberu (48), nesen kā iegādājusies jaunu māju pašā okeāna krastā. Taču tā ir ievērojami mazāka par līdzšinējo īpašumu.

Aktrises Naomi Vatsas ģimene jauno četru guļamistabu māju iegādājusies par 5.4 miljoniem ASV dolāru. 334 kvadrātmetru lielā māja atrodas uz 02. hektāru liela zemes gabala. Pludmali no šīs mājas iespējams sasniegt tikai šķērsojot ielu. Līdzīgi kā iepriekšējā īpašumā Hemptonsā, arī šeit pie mājas ir apsildāms baseins un namiņš pie baseina.

557 kvadrātmetru lielo māju Hemptonsā ģimene vēl nav pārdevusi, lai gan nekustamo īpašumu tirgū tā atrodas jau kopš aizvadītā gada nogales. Šajā mājā ir sešas guļamistabas un septiņas vannasistabas. Vatsas ģimene īpašumu iegādājās 2007. gada septembrī, samaksājot 4.3 miljonus ASV dolāru.

Mājīgo un gaumīgi iekārtoto „ģimenes ligzdiņu” pāris nopirka divus gadus pēc iepazīšanās un īsi pēc pirmā kopīgā bērna piedzimšanas.

Naomi Vatsas un Līva Šreibera pirmdzimtais pasaulē nāca 2007. gada jūlijā. Pirmajam dēlam pāris deva vārdu Aleksandrs „Saša” Pīts. Otrais dēls – Semjuels „Semijs” Kajs – piedzima 2008. gada decembrī. 2010. gadā kādā no intervijām Naomi atzina, ka būtu gatava arī trešajam mazulim, ja vien varētu garantēt, ka piedzims meita.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Tēmas