Ar vēzi slimā Dohertija publisko aizkustinošus foto no ārstēšanas gaitas
Aktrise Šenona Dohertija neslēpj no faniem to, kā norisinās viņas cīņa ar krūts vēzi.
Slavenības
2016. gada 1. septembris, 18:10

Ar vēzi slimā Dohertija publisko aizkustinošus foto no ārstēšanas gaitas

Jauns.lv

Seriālu „Beverlihilsa 90210” un „Amulets” zvaigzne Šenona Dohertija (45), kura cīnās ar vēzi, sociālajos tīklos publiskojusi jaunus attēlus no slimnīcas. Aktrise šobrīd iziet mokošo ķīmijterapijas kursu.

Aizvadītā gada augustā ārsti pavēstīja aktrisei Šenonai Dohertijai baiso diagnozi – „krūts vēzis”. Kādu laiku aktrise par slimību publiski klusēja, līdz saņēmās atklāt šo faktu amerikāņu bulvārpresei: „Jā, man ir krūts vēzis, un es šobrīd ārstējos.”

Šenona no draugiem, ģimenes un faniem saņēmusi neizmērojami lielu atbalstu, par ko jūtas ļoti pateicīga. Tagad viņa regulāri informē savus fanus par ārstniecības gaitu.

Pirms kāda laika Šenona atzina, ka vēzis turpina izplatīties, pat neraugoties uz šā gada maijā veikto vienpusējo mastektomiju (vienas krūts noņemšanu). „Man konstatēja, ka krūts vēzis izplatījies limfvados, bet operācijas laikā mēs atklājām, ka dažas no vēža šūnām jau iespējams izplatījušās tālāk par limfvadiem. Šī iemesla dēļ mēs uzsāksim ķīmijterapiju, bet pēc tās veikšu apstarošanu,” sarunā ar „Entertainment Tonight” norādīja aktrise.

Pirms mēneša Dohertija noskuva visus matus, kas ķīmijterapijas laikā tāpat izkritīs saujām. Viņa atzīst, ka „pats briesmīgākais ir neziņa”, kas viņu sagaida turpmāk šajā cīņā ar nāvējošo slimību.

Šonedēļ aktrise sociālajos tīklos publiskojusi jaunākās fotogrāfijas, kas uzņemtas slimnīcā, kur viņa uzsākusi iziet ķīmijterapijas kursu. „Vēzim ir daudz seju. Šī ir viena no tām. Ķīmijterapija, pirmā diena.” komentārā ierakstījusi Šenona, paužot pateicību vīram Kurtam, kurš bija viņai līdzās.

Otrā melnbaltajā fotogrāfijā redzams kā aktrisei veic kāda preparāta injekciju, kuru pacienti iesaukuši par „sarkano velnu”. Komentārā pie šī attēla Dohertija pateikusies medmāsai vārdā Dona, kura maksimāli centusies viņai atvieglot šo nepatīkamo procedūru.

Ķīmijterapija atstājusi nelabvēlīgu iespaidu uz Šenonas apetīti. Līdz ar to nesenais restorāna apciemojums kopā ar draudzeni aktrisei izvērties īstā notikumā. „Jūtos diezgan labi, varēšu arī paēst,” norādījusi aktrise.


Kasjauns.lv / Foto: Instagram