Apprecējusies arī Leiškalnu jaunākā meita. Rūgts!
Jaunlaulātie Dārta un Juris ar māsu Katrīnu, kas sabiedrību par māsas laulībām informēja ar foto un paziņojumu: „Mana skaistā māsa, mana mīļā draudzene, uzticamā krustmāte, kā arī vedēja apprecējās un es raudu aiz laimes.”
Slavenības
2016. gada 19. septembris, 12:20

Apprecējusies arī Leiškalnu jaunākā meita. Rūgts!

Jauns.lv

Svētdien pareizticīgo baznīcā Pārdaugavā gredzenus mijusi politiķa Kārļa Leiškalna jaunākā meita māksliniece Dārta Leiškalne un viņas dzīvesbiedrs uzņēmējs Juris Fogelsons.

Laulības notika nelielā radu un tuvāko draugu pulkā. Svinību saviesīgā daļa aizvadīta Jūrmalas restorānā „Light House”, kur muzicēja arī Intars Busulis ar komandu.

Par kāzām sabiedrību informējusi Kārļa vidējā meita, fonda „Mākslai vajag telpu” vadītāja Katrīna Jaunupa, kas šovasar svinēja kāzas ar politiķi un basketbola kluba „VEF Rīga” padomes priekšsēdētāju Edgaru Jaunupu. Dārta šajās kāzās bija vedējmāte.

Pirms daudziem gadiem pie vīrā, igauņu uzņēmēja Janno Rokk izgāja Leiškalnu vecākā meita, starptautisko attiecību eksperte un modes dāma Guna.

Ar uzņēmēju Juri Fogelsonu Dārta ir kopā jau vairākus gadus un viņi kopā audzina gandrīz trīs gadus veco dēlu Marku. Dārta ir otrā bērniņa gaidībās.

Kasjauns.lv / Foto: Facebook.com