Ešlija Olsena tērpjas kā sīpols. FOTO
Īpatnējās gaumes dēļ Ešlija Olsena (attēlā) un dvīņumāsa Mērija Keita Olsena iekļuvušas gan labāk ģērbto slavenību sarakstos, gan sliktāk ģērbto rindās.
Slavenības
2016. gada 12. oktobris, 10:21

Ešlija Olsena tērpjas kā sīpols. FOTO

Jauns.lv

Ešlija Olsena (30) ar dvīņumāsu Mēriju Keitu Olsenu (30) ir miljardieres, kurām cita vidū pieder arī savs apģērbu zīmols. Tomēr māsiņas ģērbjas visnotaļ īpatnēji. Nesen Ešlija Olsena jau atkal redzēta pilsētas ielās maisveidīgā apģērbā: brīvas drēbes, kas izskatījās vismaz dažus izmērus par lielām bija uzvilktas kārtu kārtām – gluži kā sīpols.

Uzņēmējas un bijušās aktrises māsiņas Olsenas ir vadošās dizaineres trim modes līnijām – „The Row”, „Elizabeth & James” un „Olsenboye”. Dvīnes vēl nebija sasniegušas 25 gadus, kad šis bizness viņām bija ienesis vienu miljardu (!) dolāru.

Mode abām māsām jau kopš mazotnes bijusi pati lielākā kaislība. Apģērbu līnijas Olsenas radījušas, lai parādītu savu individuālo redzējumu par tērpiem.

Pašu māsiņu Olsenu īpatnējo ģērbšanās stilu raksturo lielas saulesbrilles, zābaki, brīvi apjomīgi džemperi un gari svārki. Īpatnējās gaumes dēļ Olsenas iekļuvušas gan labāk ģērbto slavenību sarakstos, gan sliktāk ģērbto rindās.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press