Latvijā seksīgāko un garāko kāju konkursā uzvar medmāsiņa Dārta! FOTO
Lūk, konkursa „Latvijas garākās kājas – 2013” dažas no finālistēm!
Slavenības
2013. gada 8. novembris, 12:15

Latvijā seksīgāko un garāko kāju konkursā uzvar medmāsiņa Dārta! FOTO

Kasjauns.lv

Ceturtdienas, 7. novembra vakarā divpadsmit slaidas jaunkundzes nekautrējās apakšveļā defilēt sabiedrībā pazīstamu ļaužu priekšā un izrādīt savas kājas, jo notika konkursa „Latvijas garākās kājas 2013” fināls.

Šajā konkursā pieteicās vairāk nekā 100 dāmas, bet finālā iekļuva 12 slaido kāju īpašnieces. Finālā, kas notika  iepirkšanās centrā „Olimpia” pretendentes uz uzvaru un skaistumkopšanas salona „HairRiga” dāvāto balvu vērtēja žūrija, kuru vidū bija daudz sabiedrībā pazīstamu ļaužu, piemēram, savulaik Latvijas slaidāko kāju titula ieguvēja aktrise Mirdza Martinsone, dāmu mīlētais estrādes mākslinieks Žoržs Siksna, grupas „Credo” līderis Guntis Veits, mūziķis Niks Matvejevs aģentūras „Mis Latvija” direktore Inta Fogele, dziedošais policists Nikolajs Puzikovs, grupas „Blitze” līderis Arvīds Berķis, jurists Aivars Borovkovs, modele Lingita Lina Bopulu, dziedātājs Roberto, dziedātāja Katy Tindemark, šovbiznesa skandāliste Liene Brikouska, veselīga dzīvesveida speciāliste Elita Drāke, dejotājs Edmunds Veizāns, mūzikas producents un fotogrāfs Agris Semēvics modes māksliniece Šeila un citi.

Konkursu vadīja žurnālists Egils Zariņš, bet žūrija konkursa dalībnieces vērtēja, nosakot sportiskākās, nosauļotākās, sievišķīgākās un seksīgākās kājas. Konkursa kulminācija bija visgarāko kāju īpašnieces noskaidrošana. Mērot meiteņu kājas ar īpašu lineālu, kļuva skaidrs, ka konkursa uzvarētāja ir topošā medmāsiņa Dārta Brisone, kuras kājas ir 98 centimetrus garas. Dārta, starp citu, ieguva arī titulu „Sportiskākās kājas”.

Konkursa „Latvijas garākās kājas – 2013” uzvarētāja topošā medmāsa Dārta, pozējot ar žūrijas pārstāvjiem - dejotāju Edmundu Veizānu un dziedātāju Žoržu Siksnu.

Interesanti, ka konkursa uzvarētāja pati ar sportu nenodarbojas – 188 cm slaidā Dārta  studē medicīnas koledžā par medmāsu. „Daudzi domā, ka esmu basketboliste vai volejboliste, teču nē – esmu topošā medmāsa! Konkursam pieteikties man ieteica istabiņas biedrene kopmītnēs, un paldies viņai par to, jo nu esmu uzvarējusi,” portālam kasjauns.lv priecīgi bilda slaido kāju īpašniece Dārta Brisone, kura pēc konkursa labprāt arī fotografējās kopā ar augumā krietni īsākajiem žūrijas pārstāvjiem.