Lūiss Hamiltons nes draudzenes suni, bet savam liek iet kājām. FOTO
Lūiss Hamiltons nes Nikolas Šercingeres buldogu, bet paša suns seko saimniekam saitītē. Laikam jau slavenais pāris atkal atjaunojis romantiskās attiecības, ja reiz Hamiltons rūpējas par Šercingeres suni.
Slavenības
2013. gada 18. novembris, 06:20

Lūiss Hamiltons nes draudzenes suni, bet savam liek iet kājām. FOTO

Jauns.lv

F1 pilots Lūiss Hamiltons (28) manīts pametam Londonas viesnīcu kopā ar diviem buldogiem: savu mīluli un draudzenes Nikolas Šercingeres (35) četrkājaino draugu.

Bijušās meiteņu grupas „The Pussycat Dolls” solistes Nikolas Šercingeres šoferis ieveda viņas draugu, Lūisu Hamiltonu, Londonas viesnīcas apakšzemes auto stāvvietā. Šercingere uzturas šajā viesnīcā, kamēr strādā TV šova „The X Factor” žūrijā.

Pēc neilga laika Lūiss Hamiltons iznāca pa ēkas parādes durvīm divu suņu pavadībā. Klēpī viņš nesa savas mīļotās buldogu, bet paša suns sekoja saimniekam saitītē. Hamiltons kopā ar suņiem aši iesēdās automašīnā un uzlika galvā jakas kapuci, šā izrādot vēlmi palikt neatpazītam.

Nikola Šercingere un Lūiss Hamiltons sāka satikties 2007. gada novembrī. 2010. gada janvārī abu slavenību pārstāvji apstiprināja baumas, ka pāris ir šķīries, lai koncentrētos katrs savai karjerai. Taču jau pēc neilga laika abi redzēti kopā apmeklējam pasākumus, kas liecināja, ka abi nolēmuši attiecības atjaunot. 2010. gada oktobrī plašsaziņas līdzekļos atkal parādījās pārstāvju sniegts paziņojums, ka pāris izšķīries. 2012. gadā viņi no jauna salaba, bet 2013. gada jūlijā Šercingeres pārstāvis paziņoja, ka romantiskās attiecības esot sarautas. Vai abi atkal atjaunojuši attiecības, ja reiz Hamiltons dodas uz viesnīcu, lai parūpētos par Šercingeres suni?


Kasjauns.lv/Foto: All Over Press