No "Viasat" aiziet tā vadītājs Baltijas valstīs Raivo Rosts
Rosts norāda, ka "Viasat" uzņēmumā ir strādājis jau 10 gadus un tagad vēlas pieņemt jaunus izaicinājumus.
Bizness un ekonomika
2014. gada 21. maijs, 16:12

No "Viasat" aiziet tā vadītājs Baltijas valstīs Raivo Rosts

Jauns.lv

Satelītoperatora "Viasat" vadītājs Baltijas valstīs Raivo Rosts atstās savu līdzšinējo pozīciju kompānijā un uzņēmums ir sācis meklēt jaunu vadītāju, biznesa portālu "Nozare.lv." informēja "Viasat" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Līna Kārkliņa.

"Šo gadu laikā patiesi izbaudīju iespēju sadarboties ar tik profesionāliem un talantīgiem kolēģiem, kā arī iespēju attīstīt MTG maksas televīzijas biznesu Baltijas valstīs. Par spīti tam esmu nolēmis, ka ir pienācis laiks uzņemties jaunus izaicinājumus," norāda Rosts.

Rosta pēdējā darba diena - 22.maijs. Tai pašā laikā, lai nodrošinātu sekmīgu pāreju, Raivo turpinās sadarboties ar uzņēmumu "Viasat" kā konsultants līdz brīdim, kad tiks atrasts jaunais vadītājs. Kamēr pozīcija ir brīva, vietējās vadības komandas ziņos tieši MTG Ziemeļvalstu un Baltijas maksas televīzijas operatīvās vadības izpilddirektorei Jetei Nigārdai-Andersenei.

"Viasat" ir maksas digitālās televīzijas operators, kas pakalpojumus piedāvā visā Latvijā. "Viasat" ir daļa no "Modern Times Group" (MTG), kas ir viena no lielākajām mediju grupām Skandināvijā un Baltijas reģionā. MTG grupā ietilpst arī "TV3", "3+", "LNT" un "Star FM".

LETA, Foto: Lauris Nagliņš/LETA