foto: Publicitātes foto
Labākās monētas, ko iegādāties kriptovalūtu lejupslīdes laikā
Bizness un ekonomika
2024. gada 15. aprīlis, 13:51

Labākās monētas, ko iegādāties kriptovalūtu lejupslīdes laikā

Reklāmas projekts

Kopējais kriptovalūtu tirgus kapitalizācijas kritums divu dienu laikā bija par 7%. Straujais kritums iezīmē "lāču" tirgu šīs nedēļas sākumā.

Divu dienu laikā kriptovalūtu tirgus nokritās par 7%, labākās kriptovalūtas, ko iegādāties cenu lejupslīdes laikā

Izraēlas un Irānas karš ir izraisījis lielu kriptovalūtu lejupslīdi, Bitcoin cenai samazinoties par 15%, sasniedzot aprīlī zemāko līmeni - 61 500 ASV dolārus.

Pateicoties kriptovalūtu spēcīgajai korelācijai ar plašākām akcijām, kriptovalūtu tirgus joprojām ir pakļauts ģeopolitiskiem un makroekonomiskiem riskiem.

Sākotnēji kriptovalūtu cenas pazeminājās slikto ASV inflācijas datu dēļ, kā uzsvērts marta PCI. Tomēr notiekošais konflikts Tuvajos Austrumos, ko pastiprināja Irānas nesenais uzbrukums Izraēlai, sestdienas vakarā, izraisījis lielāku kriptovalūtu tirgus lejupslīdi.

Lai gan šādu notikumu laikā kriptovalūtas piedzīvo lielu lejupslīdi, cenas prasti atkal uzkāpj, kad krīze ir atrisināta. Tas sniedz lielisku iespēju tiem, kas neiegādājās Bitcoin tās zemākajā punktā. 

Kad Bitcoin svētdien sasniedza cikla augstāko līmeni, eksperti uzskata, ka altkoini varētu sākt ieņemt vadību kriptovalūtu “buļļu” tirgus otrajā posmā. Tādējādi altkoini parasti pārspēj BTC dažas nedēļas pēc Bitcoin sadalīšanas uz pusi.

Paredzams, ka arī memu monētas turpmākajās nedēļās atsāks savu bullish trajektoriju, īpaši ņemot vērā gaidāmo Doge dienu.

Mēs esam apkopojuši 3 labākās kriptovalūtas, kuras iegādāties kriptovalūtu tirgus lejupslīdes laikā.

Dogeverse pirmā memu monēta sešās blokķēdēs

Dogeverse ir jauna, vairāku ķēžu memu monēta. Jaunā memu monēta jau ir piedzīvojusi lielu pieprasījumu, mazāk nekā nedēļas laikā piesaistot gandrīz 4 miljonus ASV dolāru. Parasti iepriekšpārdošanas kriptovalūtas nodrošina stabilu ieguldījumu iespēju kriptovalūtu lejupslīdes laikā, jo tās neietekmē īstermiņa nepastāvība.

foto: Publicitātes foto

Dogeverse talismans ir Cosmo, “ķēdes lēciena” suns. Patiešām, Dogeverse ir pirmā memu monēta, kas pieejama sešās dažādās blokķēdēs. Žetons jau ir pieejams Ethereum, Polygon, BNB ķēdē un Avalanche, drīzumā tiks palaists arī Solana un Base blokķēdē.

Vairāku ķēžu žetons ļauj turētājiem izbaudīt labāko no vairākām blokķēžu ekosistēmām. Piemēram, iegādājoties Ethereum blokķēdē, investori var piedalīties žetonu “iesaldēšanā” un nopelnīt atlīdzības, un pašlaik APY pārsniedz 220%.

Turklāt, tāpat kā Solana memu monētas gūst labumu no SOL cenu kāpuma, Dogeverse varētu gūt labumu no 6 dažādām blokķēdēm.

Slothana pamatā ir biroja sliņķis, kas piekusis no 9 līdz 5 darba

Slothana ir vēl viena jaunā Solana memu monēta, kas piedzīvoja lielu pieprasījumu savā ICO. Tomēr tās iepriekšpārdošana norit pēdējās dienas, un drīzumā paredzēts, ka memu monēta tiks izlaista DEX, kas ir novedusi investorus pie FOMO (balies palaist garām). Drīzumā sekos arī CEX saraksts.

$SLOTH savā ICO jau ir piesaistījis vairāk nekā 10 miljonus ASV dolāru, kas liecina par lielu interesi starp memu monētu entuziastiem.

foto: Publicitātes foto

Slerf vēsturiskais uznāciens pagājušajā mēnesī popularizēja slinkuma memu monētas, un Slothana izmanto šo jauno trendu. Tās galvenais varonis ir slinks biroja sliņķis, kurš ir noguris no 9 līdz 5 darba un uzsāk ceļu kriptovalūtas tirdzniecības pasaulē.

Slothana arī ir pieņēmusi jaunu līdzekļu vākšanas modeli. Investori var vienkārši nosūtīt $SOL žetonus tieši uz projekta maku, lai piedalītos iepriekšpārdošanā. Pēc ICO pabeigšanas viņi saņems $SLOTH žetonus savā makā. Modeļa vienkāršība ir viens no faktoriem, kas nosaka spēcīgus agrīnās finansējuma piesaistes rādītājus.

Pateicoties tā unikālajam vērtību piedāvājumam, populāri kirptovalūtu kanāli, piemēram, 99Bitcoins, atbalsta Slothana, lai potenciāli nodrošinātu 100x lielāku peļņu.

99Bitcoins - Learn-to-Earn, izmantojot $99BTC spēku

99Bitcoins ir labi izveidota platforma ar lielu, lojālu kopienu, kas aizraujas ar kriptovalūtām. Platforma izlaiž unikālu Learn-to-Earn sistēmu, ko darbina viņu vietējais žetons - $99BTC.

foto: Publicitātes foto

Lietotāji var nopelnīt $99BTC žetonus, izpildot viktorīnas, testus, vai sekojot līdzi dažādiem izglītības modeļiem saistībām ar dažadām kriptovalūtām. Projekta mērķis ir padarīt kriptovalūtu izglītību saistošu un atalgojošu.

$99BTC žetons piedāvā papildu priekšrocības īpašniekiem, tostarp balvas, ekskluzīvus tirdzniecības resursus un piekļuvi kriptovalūtu entuziastu kopienai. Pieaugot pieprasījumam pēc kriptovalūtas izglītības un potenciālajam “vēršu skrējienam”, 99Bitcoins platforma un $99BTC ir paredzēts ievērojamai izaugsmei.