foto: Publicitātes foto
99Bitcoins, nākamais BRC-20 žetons, kas eksplodēs?
Bizness un ekonomika
2024. gada 12. aprīlis, 12:00

99Bitcoins, nākamais BRC-20 žetons, kas eksplodēs?

Reklāmas projekts

Uzzini par Bitcoin un citu kriptovalūtu jaunumiem, izmantojot ekspertu mācību materiālus un saņem par to samaksu $99BTC žetonos.

99Bitcoins žetons uzsāka savu Learn-to-Earn iepriekšpārdošanu, nākamais BRC-20 žetons, kas eksplodēs?

Ar gaidāmo Bitcoin samazināšanu uz pusi ir sagaidāms, ka pieaugs arī popularītāte aizraujošai jaunai iepriekšpārdošanai, kas tikko ir sākusies 99Bitcoins ($99BTC), kas ir atjaunināta izglītības platforma, kas pelna peļņu no lietotāju izglītības, izmantojot savu novatorisko jauno atlīdzības modeli “Mācīties pelnīt”.

99Bitcoins vienmēr ir nodrošinājis savā klasē labākos izglītības resursus un vizuālos mācību kursus kriptovalūtu iesācējiem, un tas ir uzticams nosaukums kriptovalūtu aprindās.

Tā ir arī mantojuma platforma, kas apvieno sen izveidojušo 700 000 YouTube abonentu kopienu, kā arī 2 miljonus reģistrētu lietotāju kriptovalūtu kursos.

99Bitcoins sākās 2013. gadā, četrus gadus pēc Bitcoin palaišanas 2009. gadā, un divus pirms Ethereum ienākšanas.

Toreiz platformu sauca BitcoinWithPayPal.com. Tas bija vienkāršs domēns, kas apmeklētājiem sniedza norādījumus par Bitcoin iegādi, izmantojot PayPal. Tomēr pēc tam, kad saņēma sūdzību no PayPal juridiskās nodaļas par vārda “PayPal” izmantošanu, vietne tik pārdēvēta un no jauna tika izgudrota Web2 veidā.

Šodienas ICO palaišana aizsāka 99Bitcoins pāreju uz Web3, atklājot $99BTC žetonu, kas vietnes lietotājiem sola revolucionāru pelnīšanas pieredzi, mācoties.

Kopumā ir 99 000 000 000 žetonu, no kuriem 15% tiks pārdoti 14 posmu iepriekšpārdošanas laikā, kuras mērķis ir savākt līdzekļus, kas nepieciešami, lai paātrinātu attīstību saistībā ar projekta BRC-20 integrāciju.

Šodien Bitcoin tirgojas virs 70 000 ASV dolāru līmeņa, gatavojoties samazinājumam uz pusi, un šķiet, ka tā cena palielināsies par pašreizējo augstāko līmeni - 74 000 ASV dolāriem.

Bitcoin tīkls arī paplašinās, pateicoties vairāku 2 slāņu protokolu pievienošanai un BRC-20 žetona standarta izplatībai. Šīs lietas dod zaļo gaismu potenciālai sprādzienbīstamībai jaunajai kriptovalūtai 99Bitcoins.

Kā 99Bitcoins ($99BTC) stimulē mācīšanos

Izmantojot savu revolucionāro Learn-to-Earn modeli, 99Bitcoins izmanto spēlēšanas un līderu saraksta atlīdzības sistēmu, lai liktu lietotājiem justies, ka viņu mācīšanās sniedz taustāmas (tērējamas) priekšrocības. Lietotāji nopelna kriptovalūtu, mācoties par kriptovalūtu.

foto: Publicitātes foto

Gamifikācijas aspekts tiek nodrošināts, izmantojot dažādus mācību resursus, piemēram, interaktīvus mācību moduļus, viktorīnas un apmācības. Veiksmīga šo izaicinājumu izpilde attiecīgi paaugstinās 99Bitcoins lietotāja reitingus - jo augstāks vērtējums, jo lielākas atlīdzības.

Lietotājiem mācoties un izpildot udevumus, viņi atbloķēs vairāk kursu, kas nozīmē lielāku atlīdzību, pateicoties pašregulējošajam mācīšanās-pelnīšanas modelim, kas padara mācību pieredzi saistošu un patīkamu visiem lietotājiem.

Šāda veida mācīšanās noteikti pārspēj mācību grāmatas.

99Bitcoins platforma piedāvās visaptverošas mācību programmas ar dažādām blokķēdes tēmām visos līmeņos, sākot no digitālo maku pamatiem un kā tos izmantot līdz tirdzniecības signāliem, stratēģijām, tendencēm un tehniskajām zināšanām.

BRC-20, Bitcoin tīkls un samazināšana uz pusi

$99BTC tiek palaists kā ERC-20 žetons un savienosies ar BRC-20 kā galveno projekta ceļveža fokusu, nodrošinot vietējo integrāciju ar pieaugušo dApps un projektu ekosistēmu, kas balstīta uz Bitcoin.

Šajos projektos ir iekļauti tādi žetoni kā ORDI un SATS, šobrīd pieaug (pēdējo septiņu dienu laikā pievienojot savai cenai 32% un 7%), jo Bitcoin tīkls turpina paplašināt savu piedāvājumu, lai konkurētu ar saviem augstas funkcionalitātes viedo līgumu konkurentiem.

$99BTC īpašnieki var piekļūt dažādām priekšrocībām un pakalpojumiem. Papildus samaksai par kriptovalūtu apguvi platformas lietotāji var arī nopelnīt “iesaldēšanas” atlīdzības no Ethereum, saņemt īpašus apmācību kursus, ekskluzīvus tirdzniecības tīmekļa seminārus, tirdzniecības signālus un stratēģijas, kā arī piekļuvi VIP kopienas grupām. 

foto: Publicitātes foto

Tie, kas progresē kursos vai aktīvi piedalās kopienā, nopelnīs $99BTC tieši savā Ethereum makā. Žetonus var pēc tam izmantot, lai iegūtu ekskluzīvu piekļuvi augstākās kvalitātes saturam, atlaidēm partneru produktiem un pakalpojumiem, kā arī žetonu turētāju īpašajiem pasākumiem.

Bitcoin gaidāmais samazinājums uz pusi ap 20. aprīli solās būt vēl viens spēcīgs cenu virzītājspēks. Tas ir datums, kad Bitcoin ieguves atlīdzības tiek samazinātas uz pusi, efektīvi ierobežojot jaunu BTC izdošanu.

Ņemot vērā pastāvīgo pieprasījuma līmeni, uz pusi samazināšana paaugstinās Bitcoin cenu. Vēsturiski šis notikums ir novedis pie “vēršu skrējiena”, kas ir radījis pievienoto vērtību visam tirgum, pat projektiem, kas nav saistīti ar Bitcoin.

Analītiķi nedomā, ka šogad būs savādāk. Daži pat komentējuši, ka Bitcoin cena varētu sasniegt neiedomājamus augstumus. Tas lielā mērā ir saistīts ar pieaugušo institucionālo un mazumtirdzniecības pieprasījumu pēc Bitcoin kopš vēsturiskās 11 Bitcoin biržā tirgoto fondu (ETF) palaišanas šī gada 11. janvārī. 

99Bitcoins airdrop un dāvanas

Papildus iepriekšpārdošanas iespējai 99Bitcoins piedāvā arī milzīgu 99 999 ASV dolāru vērtu Bitcoin (BTC) airdrop. Tas būs paredzēts tikai agrīnajiem atbalstītājiem, kuri ievērojuši oficiālajā vietnē sniegtos norādījumus.

foto: Publicitātes foto

Tomēr jautrība ar to nebeidzas. Ir arī dāvanas, saskaņā ar paziņojumu vietnē X. Protokols kolektīvi apbalvos trīs dalībniekus ar 9 999 ASV dolāru vērtībā Bitcoin par sekošanu, retvītošanu un reģistrēšanos vietnē.

99Bitcoins ir arī savas mobilās lietotnes, kas pieejamas lejpuielādei pakalpojumā Google Play un App Store, nodrošinot lietotājus ar jaunākajām kriptovalūtu cenām un jaunumiem. 

Nav labāka stimula kā uzzināt par Bitcoin jaunumiem, izmantojot ekspertu mācību materiālus un saņemt par to samaksu.