foto: Pexels.com
"Ēd, cik gribi" tipa iestāde padzen vācu sportistu, kurš vienā vakarā notiesāja teju 100 šķīvjus ar suši
Bizness un ekonomika
2018. gada 15. septembris, 19:13

"Ēd, cik gribi" tipa iestāde padzen vācu sportistu, kurš vienā vakarā notiesāja teju 100 šķīvjus ar suši

Jauns.lv

Eiropas preses uzmanību izpelnījies kāds amizants gadījums Vācijā, kur "ēd, cik vari" tipa restorāna darbinieki palūguši vairs nenākt ieturēties vācu triatlonistam Jaroslavam Bobrovskim, kurš varējis apēst pārlieku daudz. 

"The Local" vēstī, ka suši restorānā "Running Sushi", kas atrodas Bavārijā, pēc Bobrovska apmeklējuma izcēlusies trauksme - 30 gadus vecais atlēts apēdis teju 100 šķīvjus ar rullīšiem! 

"Viņš ēd par pieciem cilvēkiem. Tas nav normāli," presei sūrojies īpašnieks. 

Izrādās, Bobrovskis ietur īpašu diētu, kas paredz 20 stundu atturēšanos no ēdiena un tad  - pieēšanos. Šī pieēšanās vienu vakaru beidzās ar teju 100 iztukšotiem suši šķīvjiem, kas restorānam licis secināt - Bobrovska diētas īpatnības viņiem izmaksā pārāk daudz, tāpēc pavārs un īpašnieks personīgi aizliedza sportistam apmeklēt restorānu. 

"Kad es devos norēķināties, es gribēju iedot viesmīlim dzeramnaudu, bet viņš negribēja to pieņemt," stāsta Bobrovskis par piedzīvoto suši bufetē, kur var ieturēties par fiksētu maksu 15.90 apmērā. 

"Es biju satriekts," par lūgumu vairs nenākt uz šo ēdināšanas iestādi izteicās sportists, kurš bijis regulārs "Running Sushi" viesis, tomēr pēc "iespaidīgākā" apmeklējuma restorāna īpašnieka mērs bija pilns.