foto: Eduards Paņičevs
Ar ballīti tenisa mīļotājiem atklāj kafejnīcu Latvijas modernākajos tenisa kortos
Valērijs Kargins ar kundzi Annu Barinovu satikuši uzņēmēju Raimondu Kisielu.
Bizness un ekonomika
2017. gada 28. jūlijs, 12:55

Ar ballīti tenisa mīļotājiem atklāj kafejnīcu Latvijas modernākajos tenisa kortos

Kasjauns.lv

Jau nākamajā nedēļā SMSCredit.lv Tenisa centrā Ulmaņa gatvē norisināsies Latvijā vienīgais profesionālais vīriešu tenisa turnīrs “Venden Men’s Futures”, un, ievadot, šo turnīru Tenisa centra kafejnīcā “Faceplay” tik sarīkota atklāšanas ballīte VIP viesiem, kuru apmeklēja daudz sabiedrībā zināmu tenisa spēles cienītāju.

Nosvin kafejnīcas atklāšanu Latvijas modernākajos tenisa kortos

2017. gada 27. jūlijā SMSCredit.lv Tenisa centrā ar sabiedrīobā zināmu ļaužu piedalīšanos atklāta kafejnīca "Faceplay".

gallery icon

Viesus uzņēma Tenisa centra un kafejnīcas vadība, viņu vidū arī bijušais baņķieris Valērijs Kargins ar dzīvesbiedri Annu Barinovu, kuru meita Valērija Maija Kargina ar lieliskiem startiem savā vecuma grupā piedalās turnīros ne tikai Latvijā un tuvējās kaimiņvalstīs, bet visā pasaulē.
Valērijas Maijas pasākumā gan nebija, jo viņa atkal devusies uz mačiem, bet vecāki itin brīvā gaisotnē, baudot lieliskas uzkodas un spirdzinājumus, bija ballītes “BBQ Party” dvēseles, aprunājoties teju vai ar visiem sanākušajiem VIP viesiem. Viņu vidū bija bijusī futbola zvaigzne, kluba “Liepāja” prezidents Māris Verpakovskis, miljonārs Raimonds Kisiels, TV seja Jeļena Gricuka, Krievijas hokeja izlases galvenā trenera palīgs Harijs Vītoliņš un daudzi citi.

foto: Eduards Paņičevs
Kafejnīcas “Faceplay” atklāšanas pasākumā sanākušie viesi tika lutināti ar fantastiskām uzkodām.