foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: ar helikopteru izglābj sievieti, kura gandrīz 15 stundas pavadījusi uz pusnogrimušas automašīnas
Ja sievietei nebūtu noslīcis telefons, viņš izglābšana noteikti būtu notikusi ātrāk.
Pasaulē
2024. gada 27. janvāris, 20:21

VIDEO: ar helikopteru izglābj sievieti, kura gandrīz 15 stundas pavadījusi uz pusnogrimušas automašīnas

Jauns.lv/LETA

ASV Kalifornijas štata glābēji sociālajos tīklos ir publicējuši videoierakstu, kurā redzams, kā no helikoptera glābj sievieti, kura gandrīz 15 stundas pavadījusi apgāztā un daļēji nogrimušā automašīnā.

Negadījumu izraisīja neparasti spēcīgie plūdi, kas šonedēļ pārņēma ASV štatu. Sieviete, kura mēģināja šķērsot ūdenstilpi pa zemu tiltu, gandrīz kļuva par stihijas upuri, jo spēcīgās straumes iedzina automašīnu ūdenī.

Automašīna apgāzās: sievietei nācās izpeldēt no kabīnes, uzkāpt uz automašīnas un gaidīt palīdzību. Glābēji būtu varējuši ierasties ātrāk, ja vien sievietes telefons nebūtu noslīcis. Kopumā viņai nācās pavadīt 15 stundas aukstumā slapjās drēbēs: automašīna apgāzās plkst. 19.30, bet amerikānieti izglāba tikai nākamajā dienā ap plkst. 10.00 - par laimi, viņu pamanīja kāds cilvēks teltī, kurš arī izsauca glābšanas dienestus.

Sieviete tika izglābta ar helikopteru un nogādāta vietējā slimnīcā, kur viņai nācās ārstēties no hipotermijas, taču ārsti apgalvo, ka viņa pilnībā atveseļosies.