foto: Madelēna Makkena (pa kreisi) un Džūlija Vendela (pa labi). (Foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram")
Patiesība drīz nāks gaismā! Privātdetektīvs, kas gadiem izmeklējis Madelēnas Makkenas pazušanu, komentē polietes aizdomas
Pasaulē
2023. gada 14. marts, 10:43

Patiesība drīz nāks gaismā! Privātdetektīvs, kas gadiem izmeklējis Madelēnas Makkenas pazušanu, komentē polietes aizdomas

Jauns.lv

Privātdetektīvs Francisko Marko, kurš jau gadiem izmeklē britu meitenīte Madelēnas Makkenas pazušanu, un vadījis meitenītes meklēšanas operāciju, veicis biometrisko datu analīzi, izslēdzot iespēju, ka 21 gadu vecā Polijas pilsone Džūlija Vendela, kura sevi uzskata par pazudušo Madelēnu Makkenu, ir viņa. 

Spāņu laikrakstam “El Independiente” detektīvs apliecinājis, ka viņa veiktā analīze uzrāda daudz atšķirību, tāpēc viņš nedomājot, ka Džūlija Vendela ir Madelēna. 

“Esmu veicis biometrisko analīzi, un abām meitenēm nav absolūti nekādas līdzības,” pauda Marko. (Biometrija ir rīks, ar kura palīdzību analizē un salīdzina cilvēku unikālās fiziskās pazīmes, piemēram, sejas ģeometriju, vēnu zīmējumus, acu varavīksneni un tīkleni).

“Es domāju, ka tā ir krāpšana, bet bez pierādījumiem es to nevaru apgalvot simtprocentīgi,” piebilda privātdetektīvs. 
Tikmēr par Madelēnu uzdevusies poliete Džūlija Vendela negrasās apstāties, un apgalvo, ka ir iesniegusi paraugus DNS ekspertīzes veikšanai.

“21 gadu vecā meitene ir iesniegusi paraugus trim dažādām tiesu medicīnas ekspertīzēm, kas noteiks viņas DNS secību, kā arī ģenētiskajam testam, lai noskaidrotu viņas izcelsmi,” apgalvo pašpasludināta privātdetektīve, ietekmele un slavenību izaugsmes trenere Dr. Fia Johansone, ar kuru kopā poliete devusies uz Amerikas Savienotājām Valstīm, lai šķetinātu savas patiesās izcelsmes noslēpumu. 

foto: Džūlija Faustīna. (Foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram")

"Ja rezultāti liecinās, ka Džūlijai ir saknes Lielbritānijā, mēs turpināsim izmeklēšanu un sazināsimies ar detektīviem Portugālē," uzsvēra Dr. Fia. 

"Mūsu rīcībā šobrīd ir daudz pierādījumu, kas liecina, ka Džūlija patiesībā nāk no citas valsts, un Polijā ir nonākusi caur starptautisku cilvēku tirdzniecības grupējumu,” uzsver Dr. Fia Johansone. 

Jauns.lv jau ziņoja, ka 21 gadu vecā Džūlija Vendela no Polijas apgalvo, ka, iespējams, ir 2007. gadā Portugāles kūrortā pazudusī britu meitenīte Madelēna Makkena. Poliete dalījusies ar virkni fotogrāfiju, kas, viņasprāt, pierāda līdzību ar Madelēnu.

Pirms 13 gadiem pazudusī Madelēna Makkena

Madelēna Makkena pazuda 2007.gadā Portugālē, kamēr viņas vecāki bija izgājuši vakariņās uz tuvējo bāru.

gallery icon

Jaunā sieviete preses uzmanību izpelnījās pēc tam, kad sociālajā platformā “Instagram” izveidoja kontu @iammadeleinemcann, kurā paziņoja, ka saskatījusi sevī līdzību ar pirms 16 gadiem pazudušo britu meitenīti. Tāpat viņai aizdomas radījuši vecmāmiņas stāsti, mātes uzvedība un skolotāja izteiktās piezīmes. 

Pēc milzīgās cilvēku intereses, sieviete savu Instagram un TikTok kontu dzēsusi, turpinot informēt par sevi caur pašpasludinātās detektīves Dr. Fias Johansones sociālo tīklu platformām. 

Vairāk par Madelēnas Makkenas pazušanu lasi šeit!