Propagandists Kiseļevs par dzīvi pie mums: jāmazgājas retāk un jāēd tārpi
Pasaulē
2023. gada 1. februāris, 11:28

Propagandists Kiseļevs par dzīvi pie mums: jāmazgājas retāk un jāēd tārpi

Jauns.lv

Ja ikdienas būtu jāklausās krievu propagandista Dmitrija Kiseļova pārraides, tad varētu iestāties zināms apjukums par to, kā dzīve rit pie mums Latvijā un citviet Eiropā. Izrādās, mēs nedrīkstam mazgāties, darbināt elektroierīces, bet galdi ir bagātīgi klāti ar tārpiem, jo kaut kas jau ir jāēd.

Kamēr krievu karavīri Ukrainā cenšas piepildīt Krievijas diktatora Vladimira Putina sapni par pakļauto Ukrainu, kaimiņzemes propagandistiem ir savs “kaujas lauks” – informatīvā fronte, kur radošās domas lidojums jeb, krievu propagandistu gadījumā, sagrozīti fakti, fantāzijas un vienkārši meli nebeidz pārsteigt. 

Dmitrijs Kisiļovs nav izņēmums. Pat vairāk – esot TV kanāla “Rossija 1” vadītājs, viņš, līdzībās ar armiju, varētu droši būt propagandistu armijas ģenerālis. Taču šāda ranga propagandistam piestāvētu vērienīgi meli, un te Kiseļvam slinkumu un izdomas trūkumu būtu grūti. 

Nupat, vienā no raidījumiem Dmitrijs Kisiļovs Krievijas iedzīvotājus “apgaismoja”, kā tad cilvēki dzīvo Eiropā. Pēc viņa teiktā – situācija ir diezgan padrūma. 

“Eiropas kultūras transformācija notiek jau sen, un tai, protams, ir arī sadzīviskā puse. Cilvēkus lūdz retāk mazgāt drēbes un lietot sadzīves elektroniku. Retāk mazgāties un ierobežot apkures temperatūru. Bet tagad pat rekomendē uzturā lietot kukaiņus. Vēl mazliet un franču virtuve pārvērtīsies līdz nepazīšanai, tāpat kā itāļu,” kompetenti krievu skatītājam skaidro Kiseļovs, “Bavārijas desa kļūs par kaut ko nepieklājīgu, bet britu steiks – par kaut ko nepolitkorektu. Pie tā strādā Eiropas Komisija, atļaujot veikalos pārdot to, kas kādreiz par pārtiku nemaz netika uzskatīta. Bet tagad – kukaiņi, vaboles un tārpi ir kulinārijas jaunais “modes kliedziens.”  

Itālijas ziemeļi, kur dzīvi līdz šim baudīja Kremļa propagandists Solovjovs

Krievijas TV raidījumu vadītājam Vladimiram Solovjovam pēc sankciju ieviešanas būs jāaprod ar domu, ka viņa greznie īpašumi ES teritorijā būs ...

gallery icon