Pasaulē
2018. gada 16. jūlijs, 13:34

Pasaule smīn par amizantu skatu: neviesmīlīgais Putins zem lietussarga, bet Francijas un Horvātijas prezidenti izmirkuši līdz vīlei

Jauns.lv

Amizants skats, kuru nepalaida garām dīvainību kārie Pasaules kausa finālspēles skatītāji, bija vērojams sestdien pēc noslēdzošā mača starp Franciju un Horvātiju - futbolistu apbalvošanas ceremonijas laikā piepeši sāka līt lietus, taču tāda ekstra kā lietussargs sākumā tika vien Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam, kamēr viņu kolēģi - Francijas prezidents Emanuēls Makrons un Horvātijas galva Kolinda Grabara-Kitaroviča izmirka līdz vīlei. 

Putins, Makrons un Grabara-Kitaroviča lietusgāžu laikā apbalvo franču un horvātu futbolistus

gallery icon
53

Sākoties lietusgāzēm, aiz Putina stāvošais cilvēks, kā noprotams, miesassargs, nekavējoties virs Krievijas vadītāja galvas atvēra lietussargu, tomēr viesiem nācās krietni pagaidīt. 

Pēc kāda brīža, kad no abiem jau pilēja ūdens, piesteidza vēl cilvēki ar lietussargiem, tomēr bija jau diezgan par vēlu. 

Tiesa gan, Makrons izskatījās tik laimīgs par savu sportistu uzvaru, ka, šķiet, nekādi ārējie apstākļi viņu tobrīd nespētu satricināt. 

foto: Mikhail Tereshchenko/TASS
Slapjš, bet laimīgs.

Zīmīgi, ka šīs novēlotās rūpes tika izrādītas tikai pret valstu vadītājiem un citām augstu stāvošām amatpersonām, jo sievietes "Qatar Airways" stjuaršu formās, kuras stāvēja aizmugurē, pie saviem lietussargiem tā arī nekad netika - dāmas turpināja mirkt un smaidīt, mirkt un smaidīt. 

Jauns.lv jau vēstīja, ka svētdien turnīra finālmačā Francijas futbolisti "Lužņiku" stadionā Maskavā ar 4:2 (2:1) uzvarēja Horvātijas valstsvienību. 

Cepiens sociālajos tīklos Latvijā un pasaulē