foto: Publicitātes
Kaismīgu #MeToo aktīvisti pašu apsūdz seksuālā uzmācībā vīriešiem
Nežēlastībā nu kritusi amerikāņu politiķe, kuru divi vīrieši vaino seksuālā uzmācībā.
2018. gada 9. februāris, 19:22

Kaismīgu #MeToo aktīvisti pašu apsūdz seksuālā uzmācībā vīriešiem

Jauns.lv

Ieroči pavērsušies pret pašu: amerikāņu politiķi un kaismīgu kustības "Me Too" aktīvisti Kristinu Garsiju pašu tur aizdomās par seksuālu uzmācību, ziņo ārvalstu mediji. Šo lietu patlaban izskata Kalifornijas likumdošanas asamblejā.

Kā ziņo "Politico", pret 40 gadus veco Garsiju vērsies Daniels Fjerro, kurš bijis palīgs politiķes Garsijas palīdzei. Fjerro stāsts ved uz 2014.gadu, kad asamblejai notikušas sprota spēles Sakramento. Tajās Kristina Garsija uzmākusies vīrietim, satverot viņu pie sēžamvietas un arī kājstarpē.

Šī nav vienīgā apsūdzība. Vēl kāds vīrietis, kurš "Politico" uzticējis savu stāstu, vēloties saglabāt anonimitāti, izdevumam pastāstījis, ka Garsija mēģinājusi viņu savaldzināt kādā labdarības pasākumā 2017.gada maijā. 

foto: Ekrānuzņēmums
Pati Garsija pagaidām nav komentējusi izskanējušās apsūdzības.

Kristina Garsija ir ASV likumdošanas palātas sieviešu demokrātiskās konferences vadītāja, kā arī darbojas dabas resursu apakškomitejā. Politiķe ir viena no redzamākajām kustības "MeToo" aktīvistēm un asi iestājas pret seksuālo uzmācību un vardarbību pret sievietēm. Viņas attēls pat rotāja izdevuma "Time" publickāciju par "Gada cilvēkiem".