foto: AFP
Izvirza jaunu teoriju Lasvegasas slaktiņa lietā: šāvējam, iespējams, bija vēl kāds mērķis
Viesnīca "Mandalay Bay" Lasvegasā.
Pasaulē
2017. gada 5. oktobris, 16:30

Izvirza jaunu teoriju Lasvegasas slaktiņa lietā: šāvējam, iespējams, bija vēl kāds mērķis

Kasjauns.lv

Lasvegasas asiņainā slaktiņa lietā izvirzīta jauna teorija par iespējamiem šāvēja Stīvena Padoka rīcības motīviem, vēsta “News.com”. 

Policija nepārtraukti turpina strādāt, lai atklātu Padoka masu slepkavības motīvus. Izvirzīta jauna teorija - šāvējs, iespējams, ar lodēm mēģinājis trāpīt reaktīvo dzinēju degvielas tvertnēs, kas izvietotas aptuveni 600 metru attālumā no viesnīcas “Mandalay Bay Hotel”. 

Viesnīca, no kuras sarīkots slaktiņš Lasvegasā; šāvēja ģimene un māja Nevadā

Viesnīca, no kurienes sarīkots slaktiņš Lasvegasā; šāvēja ģimene un māja Nevadā

gallery icon

Kāds anonīma avots Lasvegasas laikrakstā paudis informāciju, ka divās tvertnēs redzamas lodes pēdas. Turklāt, viens no diviem logiem, no kuriem šāvējs veica masu apšaudi, bijis vērsts tieši iepretim degvielas tvertnēm. FIB gan atteicies komentēt laikraksta rīcībā esošo informāciju. 

Tikmēr izmeklēšanas vadītājs joprojām uzskata, ka Padoks nedarbojās viens, viņam noteikti bijis līdzdalībnieks. Runājot ar žurnālistiem, izmeklētājs sacīja: “Viņam noteikti bija kāds palīgs un mēs apņemamies noskaidrot, kurš tas bija!”.

Lasvegasa sēro pēc nāvējošās apšaudes kantrimūzikas festivālā

gallery icon

Skaidrojot savu teoriju, izmeklētājs norādīja uz šāvēja iespaidīgo ieroču arsenālu. “Varbūt viņš ir “supermens” un visu tiešām darīja viens pats, bet man tam ir grūti noticēt,” uzsvēra vadošais izmeklētājs. 

Policija joprojām strādā pastiprinātā režīmā, lai izprastu slepkavnieka rīcības iemeslus. Tiek izskatīta arī versija par garīgu saslimšanu, kas novedusi pie tāda līmeņa vardarbības. 

Tikmēr, pārmeklējot Lasvegasas šāvēja noīrēto viesnīcas numuru, policija atradusi zīmīti un vairākas novērošanas kameras, kas varētu norādīt uz plānu bēgt. 

Kasjauns.lv jau ziņoja, ka Lasvegasas slaktiņa šāvējs Stīvens Padoks "ieročus un munīciju ieguvis desmitgadēm ilgi un dzīvojis slepenu dzīvi". 

Padoka automašīnā viesnīcā "Mandalay Bay" pēc uzbrukuma atrastas vairākas kastes ar sprāgstvielām un 1600 patronas, sacīja šerifs, 64 gadus veco vīrieti raksturojot kā bīstamu un kā cilvēku ar traucējumiem.

Padoks iepriekš ar vietnes "Airbnb" starpniecību īrējis numuriņu Lasvegasas viesnīcā "Ogden" laikā, kad no 22. līdz 25.septembrim noticis mūzikas festivāls "Life is Beautiful", apstiprināja šerifs. 

Nāvējoša apšaude brīvdabas kantrimūzikas festivālā Lasvegasā

ASV pilsētā Lasvegasā svētdienas vakarā (pirmdien pēc Latvijas laika) apšaudē brīvdabas kantrimūzikas festivālā nogalināti vairāk nekā 20 un ievainoti vairāk ...

gallery icon