Te var smieties un smieties - krievi nesaudzīgi izsmej Kremļa propagandas medija jauko iniciatīvu. FOTO
Šeit ir labi!
Pasaulē
2016. gada 1. novembris, 18:03

Te var smieties un smieties - krievi nesaudzīgi izsmej Kremļa propagandas medija jauko iniciatīvu. FOTO

Jauns.lv

Tīmeklī nesaudzīgi izsmieta Kremļa propagandas resursa "RIA Novosti" iniciatīva publicēt sociālajos tīklos jaukāko Krievijas vietu fotogrāfijas ar mirkļbirku "#zdesjhorošo" (#šeitirlabi).

"Dalieties ar savām Krievijas iemīļoto vietu fotogrāfijām ar mirkļbirku un īsu aprakstu. Piemēram, #šeitirlabi iedziļināties mākslā, Ermitāža," pirmdien aicināja "RIA Novosti".

Šī iniciatīva radusi plašu atsaucību sociālajos tīklos, taču reakcija propagandistus diez vai iepriecināja. Daudzi Krievijas iedzīvotāji sāka tīmeklī ievietot ikdienā redzamo šausmīgo ceļu, nabadzīgo slimnīcu un brūkošo namu fotogrāfijas.

Tviterī viens no populārākajiem akcijas #šeitirlabi ierakstiem ir ar vācu filozofa Imanuela Kanta brūkošo māju Krievijas Kaļiņingradas apgabalā.

Tvitera lietotājiem iepatikusies arī @Platon_CK fotogrāfija ar dubļainā ceļā iestigušu automašīnu rindu. "#šeitirlabi braukt. Var noslīkt dubļos, un tevi neviens nekad neatradīs," raksta tvīta autors.

Tviterkonts "Mid Roissii" Kremļa medija konkursam piedāvā fotoattēlu, kurā redzamas korpulentas dāmas sauļojamies dubļos ar ūdenszālēm aizaugušas zampas malā. "Krievijas kūrorti, #šeitirlabi ," paskaidro autors.

LETA/Foto: Ekrānuzņēmums no Twitter