foto: ddp/Stella Pictures / Vida Press
Džastins un Heilija Bīberi paziņo, ka gaida bērnu
Džastins un Heilija Bīberi drīz būs vecāki savam pirmdzimtajam.
Slavenības
2024. gada 10. maijs, 14:43

Džastins un Heilija Bīberi paziņo, ka gaida bērnu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Pēc baiļu raisīšanas fanu aprindās, publicējot virkni raudošu fotogrāfiju, kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers sociālajos tīklos nācis klajā ar varenu paziņojumu. Džastins un Heilija Bīberi ir sava pirmā bērna gaidībās!

Spītējot mēnešiem ilgām baumām par nesaskaņām laulībā un atrašanos uz šķiršanās robežas, slavenais pāris piektdienas rītā “Instagram” publiskojis mīlīgu video, kurā atklāj, ka drīz kļūs par vecākiem savam pirmajam bērnam. Retro stilā ieturētajā video klipā izskatās, ka Bīberi atjaunotu laulības zvērestus, ko pirmo reizi viens otram deva 2018. gadā. Kādā brīdī mātes cerībās esošā Heilija redzama, lasām tekstu no lapas.

Citviet fotogrāfiju sērijā 27 gadus vecā Heilija pozē maigi apskāvusi savu vēderā augošo mazuli un pati ir ģērbusies baltā piegulošā mežģīņu kleitā ar saskaņotu galvassegu. Bet viņas fotogrāfijas uzņem Džastins (30).

Apsveikt topošos vecākus komentāru sadaļā steidzās ne tikai fani, bet arī pāra slavenie draugi. “Tik ļoti mīlu jūs, draugi!!!” – rakstīja Kima Kardašjana. Lielais un nozīmīgais paziņojums sekojis tikai dažas dienas pēc tam, kad Džastins, kurš paņēmis garāku pauzi savā muzikālajā karjerā, radīja bažas saviem soctīklu sekotājiem, publiskojot vairākas fotogrāfijas, kurās redzams raudam.

foto: ddp/Stella Pictures / Vida Press

Par Džastina un Heilijas attiecībām jau krietnu laiku ticis baumots, ka laulība esot uz iziršanas robežas. Taču paziņas un pati Heilija soctīklos to vienmēr kategoriski nolieguši. “Viņi nešķiras un tajā visā nav ne mazliet patiesības. Viņi ir ļoti, ļoti laimīgi,” kāds vārdā nenosaukts avots aprīlī komentēja Bīberu attiecības sarunā ar žurnāla “People” reportieri.

Baumas radīja Heilijas tēva aktiera Stīvena Boldvina ieraksts sociālajos tīklos, kur viņš lūdza fanus aizlūgt par meitu un viņas vīru. Arī baumas par Heilijas grūtniecību tīmeklī ceļojušas jau vairakkārt, taču modele vienmēr tās noliegusi. Pēc tam, kad Heilija neapmeklēja šogad notiekošo “Met Gala” balli Ņujorkā, fani atkal sāka mēļot par iespējamu ģimenes pieaugumu.

foto: ddp/Stella Pictures / Vida Press

Džastins un Heilija iepazinās 2009. gadā, un 2016. gadā viņiem bija īslaicīgs romāns. Pēc šķiršanās no Heilijas Džastins atgriezās pie savas mīļotās Selēnas Gomesas, ar kuru viņš tobrīd vairākkārt šķīrās un atkal atjaunoja attiecības. Kad Bībers un Gomesa izšķīrās uz visiem laikiem, Džastins atkal atsāka satikties ar Heiliju. 2018. gadā kļuva zināms par abu saderināšanos, bet vēl pēc dažiem mēnešiem viņi apprecējās.

Stilīgais pāris Džastins un Hailija Bīberi

gallery icon