Linda Evandželista “Met Gala 2024” ballē

gallery icon
Slavenības
2024. gada 10. maijs, 05:52

Pēc cīņas ar krūts vēzi un neveiksmīgas skaistumterapijas Linda Evandželista mirdz uz "Met Gala" sarkanā paklāja

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

90. gados populārā supermodele Linda Evandželista (58) pirmo reizi pēc ilgāka laika izgājusi sabiedrībā. Viņa apmeklējusi Kostīmu institūta ikgadējo “Met Gala” balli.

Pasākumam, kas notika 6. maijā Metropoles mākslas muzejā Ņujorkā, supermodele izvēlējusies tērpu, ko darinājis modes nams “Khaite”. Viņa bija ģērbusies baltā brīva piegriezuma drapētā topā bez piedurknēm un pieskaņotos garos svārkos. Linda Evandželista tērpu papildinājusi ar zaļiem auskariem, gariem cimdiem un sandalēm uz nelieliem papēžiem. Vizāžisti viņai uzklājuši dabisku grimu, kas rada tikpat kā nelietotas kosmētikas efektu, savukārt stilisti parūpējušies par vienkāršu un ikdienišķu matu sakārtojumu.

foto: David Fisher/Shutterstock/ Vida Press
Linda Evandželista "Met Gala" ballē.

Supermodele pirms dažiem gadiem skaistas figūras saglabāšanas vārdā apmeklēja krioterapiju jeb tauku šūnu sasaldēšanas procedūru, kas pēc tam palīdz atbrīvoties no nevēlamās tauku kārtiņas. Supermodele vēlāk sūdzējās, ka kosmētiskā procedūra viņas augumu pilnībā “izkropļojusi”. 2022. gada sākumā viņa sacīja, ka šī terapija “palielināja” viņas tauku šūnas un radīja “izspiedumus” visā viņas ķermenī. Pēc neveiksmīgās skaistuma procedūras Evandželista reti parādījās sabiedrībā.

2023. gada septembrī Linda Evandželista sniedza interviju žurnālam “WSJ” (“The Wall Street Journal”) , kurā paziņoja par krūts vēzi. Kameras priekšā viņa pozēja melnā mini kleitā ar augstu apkakli un izgriezumu mugurpusē. Modeles mati bija ieveidoti vieglās cirtās, bet grims izvēlēts dabīgs. Intervijā viņa atklāja, ka pēdējo 5 gadu laikā viņa divas reizes cīnījusies ar krūts vēzi. Savukārt šā gada februārī Linda Evandželista fotosesijā parādīja mastektomijas rētas.