TV ekrānos atgriežas seriāla „Eņģeļu iela” jaunā sezona. FOTO
Seriāla režisore Virdžīnija Lejiņa ar meitu Zani un mazmeitu Anniju. Pateicoties meitas Zanes idejai, seriala filmēšanas vieta tika izvēlēta Mārupe.
Kultūra
2014. gada 1. marts, 13:24

TV ekrānos atgriežas seriāla „Eņģeļu iela” jaunā sezona. FOTO

Jauns.lv

Sākot no pirmdienas - 3. marta - pie skatītājiem atgriežas pašmāju TV seriāls „Eņģeļu iela 9. Pelnrušķītes mantojums”, kas nesīs negaidītus sižeta pavērsienus, kā arī tikšanos ar jauniem aktieriem.

Piektdienas vakarā Mārupes kultūras namā notika seriāla „Eņģeļu iela 9. Pelnrušķītes mantojums” prezentācijas pasākums, kurā pateicības vārdus seriāla komandai teica gan Mārupes pagasta vadītāji, kultūras nama saimniece Ira Krauja-Dūduma, kā arī Latvijas Televīzijas priekšsēdētājs Ivars Belte un LTV sabiedrisko attiecību speciālists Klāvs Radziņš. Pēc svinīgajām uzrunām, sanākušie viesi noskatījās jaunās sezonas pirmo sēriju, kā arī cienājās ar svētku kliņģeri un pīrādziņiem.

Seriāla režisore Virdžīnija Lejiņa sarunā ar portālu Kasjauns.lv atklāja, kāpēc par seriāla filmēšanas vietu tika izvēlēta Mārupe. „Meita Zane Mārupē dejoja tautas dejas, un ilgu laiku bija sajūsmā par šo vietu, tāpēc, kad bija jāmeklē, kur notiks filmēšana, viņa man ieteica tieši Mārupi. Meita izsūtīja saviem dejotājiem vēstules ar aicinājumu atsaukties, ja kāds būtu ar mieru ielaist filmēšana grupu un aktierus savā mājā. Un cilvēki atsaucās! Tā pamazām mums izveidojās lieliska sadarbība ar mārupiešiem,” stāsta režisore.

Seriāla prezentācijas pasākumā Virdžīnija Lejiņa satika meitu Zani un trīs gadus veco mazmeitu Anniju. Viņa atzīst, ka pēc garas darbadienas viņai vislielāko prieku sagādā mazmeitiņa, kura, ja vēl neguļ, vecmammu sagaida, mājot pa logu. „Tad man paliek tik silti un labi ap sirdi, ka visi grūtumi šķiet sīkumi vien,” sirsnīgā balsī nosaka Virdžīnija Lejiņa.

Seriāla jaunajā sezonā stāsts par filmas varoņiem turpināsies no tās pašas vietas, kur beidzās iepriekšējā. Dzīve katrā ģimenē rit savu gaitu, un neviens vēl nenojauš, kādi piedzīvojumi, pārdzīvojumi un pārsteigumi gaidāmi tuvākā nākotnē. Daži no iepriekšējās sezonas varoņiem „Eņģeļu ielā 9” vairs nebūs sastopami, taču jaunie varoņi ienesīs seriālā spriedzi un negaidītus pavērsienus.

Jaunajā sezonā seriālam pievienosies Dailes teātra aktieri Dainis Grūbe un Dārta Daneviča, kā arī atgriezīsies aktieri no iepriekšējām seriāla sezonām: Juris Kalniņš, Viktors Ellers un Egons Dombrovskis. Tāpat seriālā turpinās filmēties aktieri: Ivars Kalniņš, Kristīne Nevarauska, Sarmīte Rubules Regīna Razuma, Krišjānis Salmiņš, Natālija Grebņeva, Egdars Pujāts, Ģirts Liuziniks, Anna Klēvere, Māra Zvaigzne, Normunds Laizāns un citi.

Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders, publicitātes