Kultūra
2014. gada 25. jūnijs, 03:26

Sākta biļešu tirdzniecība uz tradicionālajiem Ziemassvētku koncertiem

Jauns.lv

"Biļešu paradīzes" kasēs un tīmekļa vietnē "www.bilesuparadize.lv" sākta biļešu tirdzniecība uz tradicionālajiem Rīgas Ziemassvētku koncertiem, kas 25.decembrī un 26.decembrī izskanēs Ķīpsalas hallē.

Koncertā piedalīsies spoža mūziķu plejāde - šarmantā Latvijas Nacionālās operas soliste Elīna Šimkus, dziedātājs un džeza mūziķis Daumants Kalniņš, liriskais tenors Jānis Kurševs, pūšamo instrumentu ansamblis "Live Brass", daudzu starptautisku konkursu laureāts Latvijas Kultūras akadēmijas jauktais koris "Sōla" un diriģents Kaspars Ādamsons, kā arī pieredzes bagātais Vidzemes kamerorķestris un diriģents Andris Veismanis. Koncertā piedalīsies arī Daumanta Kalniņa instrumentālā grupa.

Koncerta pirmajā daļā izskanēs Frīdriha Hendeļa, Džakomo Pučīni, Marka Antuāna Šarpentjē un Arvo Pērta mūzika, kā arī iemīļotas Ziemassvētku dziesmas Valta Pūces aranžējumā. Savukārt otrajā daļā būs mūslaiku populārā mūzika - dziesmas no dažāda laika un stila mākslinieku, tostarp Stinga, Bārbras Streizandes, Andrea Bočelli, Selīnas Dionas u.c., repertuāra, kā arī paša Daumanta Kalniņa kompozīcijas.

Koncerta radošajā komandā ir mākslinieciskais vadītājs Rūdolfs Bērtiņš, horeogrāfe Ieva Kemlere un scenogrāfs Artūrs Arnis.

Rīgas Ziemassvētku koncerti Ķīpsalas hallē izskanēs 25.decembrī plkst.15 un 26.decembrī plkst.12 un 17.

LETA