Sabiedrības dāma Kardašjana "Simpsonu" multenē parāda pēcpusi! FOTO
Ja, sabiedrības dāma Kima Kardašjana un reperis Kanje Vests nonāktu animācijas seriālā „Simpsoni”, viņi arī tur atrādītu savus dotumus, – ironizē itāliešu mākslinieks Aleksandro Palombo.
Sabiedrība
2014. gada 6. jūlijs, 09:16

Sabiedrības dāma Kardašjana "Simpsonu" multenē parāda pēcpusi! FOTO

Jauns.lv

Animācijas seriāla „Simpsoni” fani, kurus kaitina sabiedrības dāmas Kimas Kardašjanas nemitīgā zīmēšanās, var lieki nesatraukties – kolorītā zvaigzne seriālā neparādīsies, šī ir tikai itāliešu mākslinieka interpretācija.

Itāliešu mākslinieks Aleksandrao Palombo (AleXsandro Palombo) pasmējies par izsmalcināto pāri – amerikāņu sabiedrības dāmu Kimu Kardašjanu un viņas jaunlaulāto vīru reperi Kanje Vestu. Palombo uzzīmējis pāri vairākās asprātīgās karikatūrās, kas ir gluži kā epizodes no pasaulē populārā animācijas seriāla „Simpsoni”, kurā savulaik „viesojušās” neskaitāmas slavenības.

Mākslinieks zīmējumos paudis savu skatījumu par Kimas 2007. gadā notikušo „Playboy” fotosesiju un gada sākumā iznākušo žurnāla „Vogue” izdevumu ar Kardašjanas un Vesta fotogrāfiju uz tā vāka.

Viņš arī pavilcis uz zoba Kardašjanas kāri sociālajos tīklos publiskot attēlus ar sevi peldkostīmā un atrādot kuplo sēžamvietu.

Palombo nav pirmais, kurš izsmējis Kardašjanu un Vestu. Gada sākumā Naomi Kempbela pauda sašutumu, ka uz „modes Bībeles”, žurnāla „Vogue” vāka publicēta šī pāra fotogrāfija. Tam piekrita arī seriāla „Bafija pret vampīriem” aktrise Sāra Mišela Gelāra, „Nu... Es domāju, ka attiekšos no žurnāla abonēšanas. Kurš ar mani?” – nepatīkami pārsteigta par Kardašjanas foto uz „Vogue” vāka, rakstīja Gelāra.

Par ne būt ne slikto fotogrāfiju zobojās arī populārā „The Muppets” šova veidotāji, parādot savu versiju, kurā līdzīgos tērpos un pozās redzams vardulēns Kermits un cūciņa Mis Pigija.


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press