Sestdien tiks veiktas izmaiņas 6. un 7. tramvaja maršrutā
Runā Rīga
2014. gada 12. decembris, 10:27

Sestdien tiks veiktas izmaiņas 6. un 7. tramvaja maršrutā

Jauns.lv

Rīgas satiksme informē, ka sestdien, 13.decembrī saistībā ar Eiropas Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremoniju, no plkst.16:30 līdz kustības slēgšanai tiks veiktas izmaiņas 7. un 6.tramvaja kustībā – attiecīgie maršruti nekursēs posmā no pilsētas centra līdz Ausekļa ielas galapunktam un atpakaļ.

7.maršruta tramvaji no Tirdzniecības centra „Dole” kursēs pa maršrutu līdz Centrāltirgum, tālāk  11.novembra krastmalu, 13.janvāra ielu, Prāgas ielu un tālāk pa maršrutu uz galapunktu „Dole”. Pieturvieta „Prāgas iela” netiks apkalpota – izkāpšana/iekāpšana pārcelta uz pieturvietu „13.janvāra iela”. Maršruts posmā no Centrāltirgus līdz Ausekļa ielai slēgts.

6.maršruta tramvaji no Juglas kursēs pa maršrutu līdz 11.tramvaja galapunktam „Stacijas laukums” un atpakaļ pa maršrutu uz galapunktu Juglā. Pieturvieta „Aspazijas bulvāris” netiks apkalpota – izkāpšana/iekāpšana paredzēta pieturvietu „Stacijas laukums”. Maršruts posmā no Operas līdz Ausekļa ielai slēgts.

5.tramvaja maršrutā izmaiņu nebūs.

Norādītajā laika posmā 6. un 7.maršruta tramvaji no galapunkta „Jugla” un „Tirdzniecības centrs „Dole”” kursēs pēc pagaidu saraksta.

Tāpat attiecīgajā laika posmā tie pasažieri, kuri iegādājušies biļeti vai reģistrējuši braucienu, vai lieto abonementa biļetes, saīsinātajos tramvaju maršrutos, lai nokļūtu līdz nepieciešamajam galapunktam, drīkst tās izmantot 5.tramvaja maršruta posmā no/līdz Ausekļa ielai, braucienu nereģistrējot.


Karlīna Timofejeva / Foto: Edijs Pālens, LETA