112
2024. gada 22. aprīlis, 21:44

VIDEO: motociklists parādē nespēj novaldīt braucamrīku un savaino gan sevi, gan citus

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/Degpunktā

Aizvadītā nedēļa motociklu vadītājiem bijusi skarba - nedēļas nogalē kāds motociklists Ogres novadā saskrējies ar savvaļas zvēru, bet sestdien motociklu parādē Jūrmalā kāds dalībnieks nav spējis novaldīt savu braucamrīku, savainojot gan sevi, gan apkārtējos, vēsta "Degpunktā".

20. aprīlī Jūrmalā tika aizvadīta motociklu parāde - rīta pusē ap 11.00 motociklu kluba “Hells Angels” dalībnieki kolonnā brauca pa Lienes ielu, kamēr apkārtējie iespaidīgos braucamrīkus steidzās iemūžināt savās mobilajās ierīcēs. Tomēr prieks izrādījās īss, jo drīz vien kāds no dalībniekiem nenovaldīja savu motociklu, zaudēja līdzsvaru un krita. Šim kritienam sekoja ķēdes reakcija, jo no trieciena nebija spējīgi izvairīties arī aizmugurē braucošie kolonnas dalībnieki.

@sadursme_

Šodien Jūrmalā braucošā motociklu kolonā avarē vairāki motocikli , negadījumā cieta viena persona .

♬ original sound - sadursme

Pēc notikušās nelaimes notikuma vietā nekavējoties ieradās neatliekamās medicīniskās palīdzības darbinieki, kuri divus motociklistus vidēji smagā stāvoklī nogādāja līdz tuvākajai ārstniecības iestādei. Lai gan no malas kritiens varbūt nešķita smags, jāpiebilst, ka viena motocikla svars ir aptuveni 400 kilogrami.

"Šis ir apliecinājums, ka neviens nav pasargāts no bīstamiem kritieniem, neviens nav pasargāts no bīstamām situācijām, jo, ņemot vērā kolonnas sastāvu – tie ir pieredzējuši čaļi, kas prot braukt un zina, kā jābrauc," norāda ceļu satiksmes drošības eksperts Oskars Irbītis.

Vairāk skaties video!