foto: Ogres novada pašvaldība
Ogres pašvaldība izsola īpašumu par 3200 eiro sākumcenu; cilvēki šokēti par tā izskatu
Novadu ziņas
2024. gada 20. aprīlis, 09:45

Ogres pašvaldība izsola īpašumu par 3200 eiro sākumcenu; cilvēki šokēti par tā izskatu

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Ogres novada pašvaldībā par 3200 eiro sākumcenu izsola nekustamo īpašumu, ko iedzīvotāji jau paspējuši nokritizēt.

Ogres novada pašvaldības mantas novērtēšanas un izsoles komisija rīko elektronisko izsoli ar augšupejošu soli Ogres novada pašvaldībai piederoša nekustamā īpašuma – dzīvokļa īpašuma Smilšu ielā 2-2, Ogrē, Ogres novadā, pie dzīvokļa īpašuma piederošās kopīpašuma domājamās daļas no būvēm un zemes atsavināšanai.

Nekustamā īpašuma izsoles sākumcena ir 3200 eiro, bet izsoles solis - 100 eiro, bet nodrošinājuma maksa ir 320 eiro.

Izsole sākās 2024. gada 17. aprīlī plkst. 13 un noslēdzas  šā gada 17. maijā, plkst. 13. Pretendenti izsolei var reģistrēties līdz 7. maija plkst.23.59 šeit. Nosolītās summu jāapmaksā līdz 31. maijam.

Iedzīvotāji pie domes "Facebook" ieraksta pauduši izbrīnu par nekustamā īpašuma bildēm, ko pašvaldība pievienojusi ierakstam par izsoli. 

"Izskatās, ka pamati jau pagalam. Vērtīga tikai zeme. Ēku jāremontē ar buldozeri," raksta kāds no ieraksta aplūkotājiem.

Kāds "Facebook" lietotājs raksta, ka: "tādu graustu par velti neņemtu." Vēl citi pauž izbrīnu, kā pašvaldība var tā nolaist savu īpašumu, uz ko saņem citu lietotāju atbildi: "nojaukt taču dārgi. Tāpēc vismaz jāmēģina notirgot."

Tāpat iedzīvotāji spriež, vai tik īpašumam nav kādi apgrūtinājumi, ka to nevar nojaukt vai, piemēram, kas traucē īpašumu apvienot, lai ēka atgūtu savu funkciju, un tad pārdot.

"Pieci ero es dodu par so būdu," raksta Intars Elksnitis.