foto: Ekrānšāviņš
Jaunajā gadā pazudušais Lauris Zaube atrasts miris
Lauris Zaube.
112
2024. gada 2. aprīlis, 16:51

Jaunajā gadā pazudušais Lauris Zaube atrasts miris

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Diemžēl Jaunajā gadā pazudušais Lauris Zaube 26. martā atrasts Lielupē bez dzīvības pazīmēm. Kriminālprocesā nozīmētas ekspertīzes, bet šobrīd nekas neliecina, ka pret jauno vīrieti būtu vērsts noziedzīgs nodarījums.

Jauns.lv jau vēstīja, ka šā gada 1. janvārī ap pulksten diviem 2001. gadā dzimušais Lauris Zaube izgāja no viesu nama ''Pēterstraupes'',  Straupciemā, Salas pagastā, un kopš tā laika bija pazudis bez vēsts. Meklēšanas operācijās tika pārmeklēta visa tuvējā apkārtne, caurskatītas tuvumā esošās ūdenstilpes, bet no jaunā vīrieša nebija ne miņas. Puiša privātās mantas un virsdrēbes bija palikušas viesu namā, bet Lauris tikai T kreklā, neviena cita ballītes viesa (bijuši aptuveni 80 cilvēki) nepamanīts, esot pazudis. Tajā naktī gaisa temperatūra bija tuvu -10 grādiem.

Tuvinieku cerība bija uz kādu cilvēku, kurš varētu būt piebraucis ar automašīnu un Lauri kaut kur aizvedis, tomēr līdz šai dienai par to nekādas informācijas netika saņemtas. 2. aprīlī Valsts policijas amatpersonas apstiprināja, ka diemžēl piepildījies vistraģiskākais scenārijs -  jaunā puiša mirstīgās atliekas 26. martā izceltas no Lielupes.