112
2024. gada 21. februāris, 10:10

VIDEO: garnadži Maskavas forštatē mēģina aplaupīt elektrotehnikas veikalu

Jauns.lv

Naktī uz 19. februāri zagļi Rīgā mēģinājuši aplaupīt elektrotehnikas veikalu VLC (Vienmēr labas cenas), kas atrodas Firsa Sadovņikova ielā 21, bet tika iztraucēti un aizbēga.

Uzņēmums norāda, ka naktī uz 19. februāri garnadži mēģināja apzagt veikalu. Noziedznieki tika iztraucēti un bija spiesti doties prom ar tukšām rokām.

Novērošanas kameru video redzams, ka viens no zagļiem sašķaida veikala durvju stiklu, lai caur caurumu izbāztu roku un no atvērtu durvis. Tikmēr otrs garnadzis stāv līdzās, un viņam rokās ir soma, kur, domājams, plānoja salikt nolaupītās preces.

foto: Ekrānuzņēmums
Zagļi mēģina iekļūt veikalā.

Zaglim neizdodas atvērt durvis un iekļūt veikalā. Pēc mirkļa viņš kopā ar pārinieku pamet notikuma vietu. Abi bija tērpušies tumšās drēbēs un galvā bija kapuces, bet sejai priekšā lakati.

Uzņēmums pieļauj, ka zagļi tuvākajā laikā atgriezīsies, lai pabeigtu savu iecerēto plānu. Firma aicina atsaukties cilvēkus, kuri 19. februāra rītā ap 5:50 gāja garām veikalam VLC.lv, kas atrodas Firsa Sadovņikova ielā 21 un pomanīja, ko aizdomīgu, lai par notikušo ziņotu policijai.