foto: Liene Legzdiņa/Facebook
Talseniece saka milzīgu paldies par izglābto suni
Sunenei paveicās – Talsu glābēji paspēja pēdējā brīdī.
Sabiedrība
2024. gada 10. februāris, 07:58

Talseniece saka milzīgu paldies par izglābto suni

Jauns.lv

Lielu paldies Talsu ugunsdzēsējiem glābējiem saka Liene Legzdiņa. Viņu ģimenes suns ielūza ledū, taču VUGD vīri paspēja izglābt suņuku, kas jau ķepurojās pēdējiem spēkiem.

“Mēs sagaidījam brīnumu, Sargeņģeļus, mēs sagaidījam Talsu Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests darbiniekus, stresā nepateicām, pat paldies, bet mēs iesim ciemos, bet nezinu, cik lielam mūsu paldies būtu jābūt, lai tas atsvērtu dzīvību!” sieviete dalās “Facebook” ar emocionālu ierakstu.

Divus gadus jaunā sunene skrēja pār ledu un ielūza, ūdenskrātuvei pa vidu. Pie krasta ledus “drupa kā cepums”. Liene zvanīja vīram, viņš, steidzoties šurp, piezvanīja 112.

“Puiši atbrauca 15 minūtēs, nedzīvojam pilsētā, tas bija ļoti ātri, operatīvi, bez vilcināšanas un ilgas domāšanas, viņi izvilka mūsu suņu bērnu, kas jau ķepurojas pedejiem spēkiem!” raksta Liene. Viņa atzīst: “Mūsu nelaimē nepareizi soļi bija viens pēc otra, panikā mēs mēdzam rīkoties tik aplami! Bet mācieties no manām kļūdām-neļaujieties panikai! Pirmais un galvenais zvans 112 un tikai tad zvans visiem citiem un pašdarbība! Bet pašdarbība vispār nebūtu ieteicama, jo šajā situācijā mēs bez TALSU VUGD puišiem bijām maziņi un melni!”

“Citam varbūt tas ir vienkārši suns, mums tā ir mūsu dvēsele! Un arī puišiem tas nebija vienkārši suns! Paldies! Paldies! 1000 reižu PALDIES. NOVĒRTĒJIET GLĀBEJUS UN VIŅU DARBU, VIŅI DARA VISU, LAI GLĀBTU UN IZGLĀBTU!” atgādina sieviete.