foto: Ekrānuzņēmums no TV3 video
"Ļoti slikti uzbūvēts," Austrumu maģistrāle tikai nesen atklāta, bet tur jau bijušas vairākas avārijas
Ceļu satiksmes negadījuma brīdis.
112
2023. gada 30. decembris, 11:34

"Ļoti slikti uzbūvēts," Austrumu maģistrāle tikai nesen atklāta, bet tur jau bijušas vairākas avārijas

Jauns.lv

Daži autovadītāji pauduši viedokli, ka 21. decembrī atklātā Austrumu maģistrāle sagādā vairāk problēmu nekā labuma. Kopš tās atklāšanas tur bijušas vairākas avārijas, no kurām viena notikusi piektdienas, 29. decembra, rītā, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

foto: Ekrānuzņēmums no TV3 video
Notika sadursme, kuras rezultātā automašīna ietriecās vienā no luksoforiem.

29. decembrī neilgi pēc deviņiem no rīta divas automašīnas nesadalīja ceļu nobrauktuvē no šosejas uz Dzelzavas ielu.

Pēc sākotnējās informācijas, vieglā automašīna "Hyundai", izbraucot no Austrumu maģistrāles, nepamanīja džipu "Land Rover", kas tobrīd nogriezās Dzelzavas ielā.

Notika sadursme, kurā mazākais auto ietriecās vienā no luksoforiem. Savukārt džips ietriecās blakus esošās mājas stāvvietas nožogojumā un aizķēra stāvošu automašīnu "Toyota".

Par laimi, avārija iztika bez nopietnām traumām. Ārsti notikuma vietā apskatījuši divus cilvēkus, "Land Rover" vadītājs nogādāts slimnīcā apmierinošā stāvoklī. Viens no avārijas dalībniekiem apliecināja, ka redzamību pasliktina jaunās trases infrastruktūra.

Vietējais iedzīvotājs Edgars stāsta, ka šajā krustojumā bieži vērojamas avārijas. Viņš uzskata, ka konstruktori pieļāvuši būtiskas kļūdas. "Jauns krustojums, bet pavisam nepareizi taisīts. Nevar redzēt, ka pa kreisi pagriežas, ir ļoti slikti uzbūvēts," sacīja Edgars.