112
2023. gada 8. decembris, 09:20

Sieviete Centrāltirgus tunelī kļūst par aculiecinieci noziegumam, kā rezultātā pati kļūst par cietušo

Jauns.lv

Caur Rīgas Centrāltirgus tuneli dienā iziet cauri tūkstošiem cilvēku. Tunelī ir burzma un kņada, reizēm to apslāpē mūzikas pavadījums, ko spēlē kāds ielu muzikants.

Tuneļi ir taisnākais ceļš uz Vecrīgu un atpakaļ, bet vienlaikus arī bīstamākais. Kāda sieviete kļuva ne tikai par liecinieci kabatzagļu uzbrukumam, bet arī par cietušo, jo mēģināja noziegumu piefiksēt, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā". 

“Redzēju, ka viņa sāk sekot meitenei, kurai bija maza, melna mugursomiņa. Es viņas uzreiz atpazinu, jo biju redzējusi viņas fotogrāfijās. Tad es pagāju viņām garām un sapratu, ka vajag viņas nofotografēt,” stāsta aculieciniece. 

Pamanītajām sievietēm savu uzbrukumu neizdevās realizēt. "Viņas sāka skriet man virsū, skaļi bļaudamas. Garākā no viņām atvēra lielu, melnu vīriešu lietussargu un ar spico galu sāka man durt sejā. Pārējās ielenca mani no abām pusēm un skaļi lamājās,” stāsta sieviete. 

Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis apliecina, ka policija strādā, lai novērstu noziegumus, kas saistīti ar kabatzādzībām, taču nolikt policistu katra tuneļa galā nav risinājums, tas palīdzētu tikai uz laiku konkrētajā vietā, jo banda atrastu jaunu lokāciju, kur turpināt savas darbības.

Ikvienam, kurš dodas cauri tumšajam tunelim, pašam ir maksimāli jāpadomā par savām vērtīgajām mantām.