Sabiedrība
2023. gada 16. novembris, 16:43

Lidl virtuvītes izraisa milzu ažiotāžu iedzīvotāju vidū. Uzņēmums sola vēl citas grandiozas akcijas

Jauns.lv

16. novembra rīts daudziem Latvijas iedzīvotājiem, galvenokārt, mazu bērnu vecākiem, beidzās ar pamatīgu vilšanos, proti, veikalu tīkls "Lidl" sortimentā par īpaši izdevīgu cenu piedāvāja bērniem paredzētu rotaļu virtuvi, taču, par spīti nīkšanai pie veikala durvīm agrā rīta stundā, pie kārotās preces tika vien pārdesmit cilvēku. Tikmēr "Lidl" pārstāvis Ingars Rudzītis mierina – būs vēl citi izdevīgi piedāvājumi ar grandiozām atlaidēm.

Akcija, kurā rotaļu virtuvīte bija nocenota no 79,99 eiro uz 19,99 eiro, izraisījusi pamatīgu ažiotāžu sociālajos tīklos, kur vecāki dalās ar savu sāpi, par neiegūto mantu. Tiesa, daži laimīgie pie virtuvītes tika, veikala durvju atvēršanu gaidot jau no sešiem rītā. 

"Īsta virtuvītes sāga. "Lidl" šodien ieguva 4-15 apmierinātus klientus uz katru veikalu. Un simtiem neapmierinātu. Mēneša un citās ar bērnkopību saistītās grupās ļaudis plīst pušu no dusmām. Vēl joprojām nevaru pierast būt par vecāku, te valda cita pasaule," raksta Katrīna.

"6:40 ārā no gultas, lai dotos spēļu virtuvītes medībās uz "Lidl". Sajutos pa tiešām kā filmā, kur rauj ārā no rokām mantu, bet dabūjām. Ir!" - raksta kāds vietnes "X" [Twitter] lietotājs.

"Aizsūtīju vīru stāvēt no rīta rindā uz veikala atvēršanu, bet tāpat pie virtuvītes netikām. Veikalā 5 virtuvītes uz visu to baru! #LIDL sev antireklāmu uztaisīja, nespējot nodrošināt akcijas preci pat tiem, kas pirms veikala atvēršanas gaidījuši. Par pārējo dienas daļu nerunājot," raksta kāda četru bērnu māmiņa. 

Tiesa, ne visi ir tik aizkaitināti, daži par īpašo akciju spējuši pat pajokot, jautājot, vai "Lidl" slaveno virtuvīti kāds vēlas iemainīt pret privātmāju jūras krastā. 

Tikmēr, kā novēroja Jauns.lv, virtuvītes nu jau aktīvi tiek pārdodas tālāk tādās vietnēs, kā "Andele Mandele"; "Facebook marketpalace" un citur, ar pamatīgu uzcenojumu. 

Jauns.lv sazinājās arī ar "Lidl" pārstāvi, lūdzot komentēt plašo ažiotāžu izraisījušo akciju. Kā skaidro veikala pārstāvis Ingars Rudzītis, "Lidl" visā Eiropā ir slavens ar saviem īpašajiem īstermiņa akciju preču piedāvājumiem. Tās parasti ir interesantas, neparastas preces kas īsu brīdi tiek piedāvātas ierobežotā skaitā ar īpaši lielām atlaidēm.

"“Lidl Plus” lietotnes “Super piedāvājuma” ietvaros šonedēļ bija trīs vienas dienas piedāvājumi, tai skaitā arī rotaļu virtuve bērniem. Piedāvāto preču vienību skaits bija neliels, kā jau īpašajiem akcijas piedāvājumiem," uzsver Rudzītis. 

Sola gan vēl citus labumus

Tie, kas pie virtuvītes netika gan var īpaši neskumt, jo Lidl nāks klajā ar citām grandiozām akcijām, kuru ietvaros būs iespējams nopirkt preces pat par ļoti izdevīgām cenām. 

"Mēs zinām, ka klientu interese par šiem “Super piedāvājumiem” bija augsta un preces tika izpārdotas ļoti ātri, tā apliecinot nerimstošo interesi par “Lidl” veikaliem. Varu jau šodien atklāt, ka arī nākošnedēļas “Super piedāvājumā” būs vairākas interesantas preces nelielā skaitā un ar ļoti lielām atlaidēm," teic Rudzītis.