foto: sadursme.lv
Traģiska avārija ceļa posmā Kuldīga-Skrunda, frontālā sadursmē bojā gājuši 4 cilvēki
112
2023. gada 4. novembris, 09:21

Traģiska avārija ceļa posmā Kuldīga-Skrunda, frontālā sadursmē bojā gājuši 4 cilvēki

Jauns.lv

Piektdien 3. novembrī Kuldīgas pusē vēlu vakarā notika smaga avārija, kurā dzīvību zaudēja četri cilvēki.

Negadījums noticis ceļa posmā Kuldīga-Skrunda. Starp automašīnām notikusi frontāla sadursme.

Policija ziņo, ka avārija Raņķu pagastā notikusi ap pulksten 21.11. Sadursme notiusi starp diviem "Audi" markas spēkratiem.

foto: sadursme.lv

Aculiecinieku fotogrāfijās redzams, ka trieciena rezultātā transportlīdzekļu priekšpuses ir sadragātas. Viens no avārijā iesaistītajiem auto iebraucis grāvī, bet otrs atrodas ceļa malā. Notikuma vietā darbojas VUGD un NMPD brigādes.

Ceļu satiksmes negadījumā no gūtajām traumām notikuma vietā gāja bojā četras personas - abu transportlīdzekļu vadītāji un divi pasažieri. Par notikušo sākts kriminālprocess, un policija noskaidro notikušā apstākļus.

foto: sadursme.lv

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 139 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietušas 19 personas un 4 gājušas bojā.  Cietuši tostarp divi gājēji, viens velosipēdists un četri elektroskrejriteņu vadītāji. Ceļu satiksmes jomā pieņemti 535 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 241 par ātruma pārsniegšanu, viens par agresīvu braukšanu, divi administratīvie pārkāpumu procesi un 7 kriminālprocesi par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā.