foto: Publicitātes foto
Atklātas vēsturiskā Rīgas pilsētas lombarda jaunās telpas Audēju ielā 6!
Sabiedrība
2023. gada 28. septembris, 16:55

Atklātas vēsturiskā Rīgas pilsētas lombarda jaunās telpas Audēju ielā 6!

Reklāmas projekts

2. oktobrī atklātas Rīgas pilsētas lombarda jaunās telpas Audēju ielā 6, pāršķirot jaunu lappusi senākā pilsētas lombarda vēsturē. Par godu atklāšanas svētkiem šonedēļ gandrīz visas preces var iegādāties ar 20% atlaidi!

Atradumu klāstā arī glezna no 19. gs.

Rīgas pilsētas lombards savu darbību uzsāka 1802. gadā. Kopš 1903. gada tas atradies Kalēju ielā 18/20, piesaistot gan vietējo interesentu un kolekcionāru, gan ārvalstu tūristu interesi. Taču tagad lombards, kas apvieno senās vēstures mantojumu, kļuvis par Audēju ielas jauno pērli, nodrošinot mūsdienīgākas telpas un vēl lielāku preču sortimentu, un vienlaikus saglabājot savu unikālo atrašanās vietu Vecrīgā.

Vēsturiskajā lombardā ir iespēja iegādāties Latvijā zināmu mākslinieku īpašu kolekciju gleznas, dažāda veida porcelāna traukus un priekšmetus, senlaicīgu literatūru un visbeidzot unikālus juvelierizstrādājumus ar iestrādātiem dārgakmeņiem, kas ir populārākā preču kategorija Rīgas pilsētas lombardā. Jaunajās telpās ir pieejams vēl plašāks dārgmetālu sortiments. Piedāvājumā ir arī sudraba izstrādājumi un dažādi rokas pulksteņi, kurus iecienījuši kolekcionāri un ārzemju tūristi.

Šobrīd vērtīgākās preces, ko var atrast Rīgas pilsētas lombardā, ir dažāda veida rokas pulksteņi, piemēram, Chopard Happy Sport 750 proves zelta rokas pulkstenis, Gerald Genta Retro pulkstenis ar briljantiem, Longines La Grande pulkstenis ar briljantiem un Longines Master Collection pulkstenis. Tāpat pie vērtīgiem atradumiem var minēt gleznu "Itāļu meitene" (1840 g.), 1 karāta briljantu, kā arī vēl daudz ekskluzīvu gredzenu ar briljantiem u.c. unikālas lietas

Izmanto iespēju notīrīt dārgmetālus!

Vēsturiskā lombarda jauno telpu atklāšanas pirmajās dienās ikvienam interesentam uz vietas ir  iespēja notīrīt savus dārgmetāla izstrādājumus bez maksas, kā arī saņemt kvalificēta speciālista konsultāciju par dārgmetāla kopšanu.

Līdztekus iespējai iegādāties preces un dārgmetālus, Rīgas pilsētas lombardā ir pieejams arī aizdevums pret ķīlu, patēriņa aizdevums, gemologa pakalpojumi, kā arī iespēja preces iegādāties nomaksā.

Nāc un atklāj jauno Rīgas pilsētas lombarda mājvietu Audēju ielā 6 un izpēti senākā lombarda pērles!

Rīgas pilsētas lombards ietilpst DelfinGroup piederošā aprites ekonomikas veikalu tīklā Banknote, kas apvieno vairāk nekā 90 filiāles visā Latvijā. Tāpat pieejams aprites ekonomikas internetveikals veikals.banknote.lv ar vairāk nekā 50 000 precēm vienuviet.

Tēmas