foto: Ekrānuzņēmums no TV3 video
Sarkandaugavā uz ielas pēkšņi miris vīrietis, policija viņu apsegusi ar polietilēnu. Tālāk notikušais rada neizpratni
Kadri no notikuma vietas.
112
2023. gada 21. septembris, 11:53

Sarkandaugavā uz ielas pēkšņi miris vīrietis, policija viņu apsegusi ar polietilēnu. Tālāk notikušais rada neizpratni

Jauns.lv

Ap vieniem pēcpusdienā sirmgalvis gājis pa Meža prospektu Sarkandaugavā, līdz zaudējis spēku un pēc tam arī samaņu. Aculiecinieki izsauca ātrās medicīniskās palīdzības brigādi, kuras darbinieki konstatēja, ka vīrietis miris dabīgā nāvē. Atbraukusī policija līķi apsedza ar polietilēnu, bet avārijas dienesta darbinieki centās tikt skaidrībā ar autobusu. Lieta tāda, ka pensionārs nokritis pirms pieturas un cilvēkus no sabiedriskā transporta nācies evakuēt, ziņo raidījums "Degpunktā".

Kamēr policija darīja savu darbu un kārtoja dokumentus, vietējais iedzērājs nolēma, ejot garām, pieskarties mirušajam.

Vīrietis, tā teikt, bez īpašām ceremonijām vilka mirušo aiz cepures. Nesankcionētu rīcību ātri pamanījis viens no likumsargiem un pamatīgi sadusmojies uz garāmgājēja bezceremoniju.

Policists aizdzina svešinieku, strikti piekodinādams līķi neaiztikt. Iereibušais vīrietis paskaidroja, ka viņam ir pamatots iemesls paskatīties, kas guļ zem palaga. "Es piegāju, paskatījos, vai tas ir mans vai ne. Tas ir mans līķis vai nē. [Policisti] teica, lai es pazūdu," teica vīrietis.

48. autobusa pasažieriem nācās izvēlēties citu maršrutu. Aptuveni pēc pusotras stundas policija pabeidza ar dokumentiem, un mirušo beidzot paņēma apbedīšanas biroja darbinieki.