Kurš iekļuvis Māra Zandera veidotajā izteicienu TOP3 šonedēļ?
Raidījumā „Kur tas suns aprakts?” katru nedēļu kopā ar Māri Zanderu un vēl diviem politiskās dzīves pazinējiem tiek apskatītas pēdējās nedēļas aktualitātes politikā.
Kultūra
2015. gada 9. marts, 13:50

Kurš iekļuvis Māra Zandera veidotajā izteicienu TOP3 šonedēļ?

Kasjauns.lv

Šodien Māris Zandres RīgaTV 24 politiskās virtuves raidījumā „Kur tas suns aprakts?” apskatīs: Ar ko nodarbojas opozīcija, vai tā ir pieklususi?; Analizēs „kalendāro nemieru” – kas ir 16. marts? Kāda ir šīs datuma nozīme visām pusēm? Kāpēc ir tāda ažiotāža un, kā tas ietekmē mūsdienu sabiedrību?

Raidījumā, kā katru pirmdienas vakaru tiks apspriesti arī nedēļas izteicieni. Šodien RīgaTV 24 virtuvē pulksten 20:00 viesosies Ivars Ījabs un Edgars Jaunups.

Raidījumā „Kur tas suns aprakts?” katru nedēļu kopā ar Māri Zanderu un vēl diviem politiskās dzīves pazinējiem tiek apskatītas pēdējās nedēļas aktualitātes politikā. Māris Zanders savus viesus aicina kanāla RīgaTV 24 virtuvē, lai neformālā gaisotnē skaidrotu nevis kas un kur, bet tieši kāpēc, tādējādi precīzi analizējot, iztirzājot un izklāstot aktuālās tēmas. Zanders izvēlējies runāt virtuvē, lai būtu tuvāk skatītājam un uzrunātu to no vietas, kas asociējās ar mājas sajūtu un, lai parādītu, ka visiem zināmās ķēķa sarunas ir aktuālas.


Karlīna Timofejeva/Ekrānuzņēmum no video