112
2023. gada 31. augusts, 18:09

Slepkavība Purvciemā: vīrietis nodurts depozīta kupona dēļ

Jauns.lv

Gaišā dienas laikā publiskā vietā Rīgā, Dzelzavas un Stirnu ielas krustojumā, vīrietis ar rūdītu kriminālo pagātni izvilka no somas nazi un nodūra vienu no saviem kompānijas biedriem. Dusmas radījis strīds par nodotajām pudelēm, vēsta raidījums "Degpunktā".

Nelielajā tirdziņā lietus lielāko daļu liecību par notikušo slepkavību ir aizskalojis. Kā saka pārdevējas, labi, ka tā. Viss aizsācies kompānijā, kas regulāri traucē tirgotājiem strādāt.

Par slepkavības tiešo liecinieci kļuva Gunta, kas tirgojās iepretim skaļajai kompānijai. Piedzīvotais vēl ilgi paliks sievietes atmiņās.

Notikušā aculieciniece Gunta stāsta, ka kāda sieviete sāka saukt palīgā, tad ieraudzījusi atkāpjamies pūli un vīrieti, kurš apgūlies uz zemā soliņa. Asinis sākušas plūst no miega artērijas. Izsaukti "ātrie", ziņots par slepkavību. Vainīgais esot pārliecies pāri otram, izvilcis laukā nazi un iedūris. Pēc tam ielicis nazi mierīgi mugursomā un aizgājis.

Jauns.lv jau vēstīja, ka 29. augustā pulksten 15.55 saņemts izsaukums uz Dzelzavas un Stirnu ielas krustojumu, kur izcēlies konflikts starp diviem vīriešiem, Jauns.lv informēja Valsts policijā.

Sākotnējā informācija liecina, ka starp diviem vīriešiem bija izcēlies sadzīviska rakstura konflikts, kā rezultātā viens no viņiem otram iedūra kaklā ar nazi.

No gūtajiem ievainojumiem sadurtais vīrietis gāja bojā.

Valsts policija uz karstām pēdām notvēra un aizturēja iespējamo vainīgo. Apcietinātais ir 55 gadus vecs vīrietis, kurš jau vairākkārt ir sodīts, tajā skaitā par slepkavības izdarīšanu.

Saistībā ar notikušo ir uzsākts kriminālprocess.