foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta
Pēc ģimenes konflikta vīrietis aizņēmās 6 eiro un paziņoja, ka izdarīs pašnāvību. Viņu atrada Ķīšezerā
Vīrietis uz Ķīšezeru esot devies ar domu padarīt sev galu.
112
2023. gada 12. augusts, 11:44

Pēc ģimenes konflikta vīrietis aizņēmās 6 eiro un paziņoja, ka izdarīs pašnāvību. Viņu atrada Ķīšezerā

Jauns.lv

Pēc sadzīves konflikta vīrietis aizņēmies naudu un teicis, ka izdarīs pašnāvību - tā vakardienas notikumus Čiekurkalnā apraksta kāda sieviete. Diemžēl vīrietis savus draudus īstenojis un atņēma sev dzīvību, ziņo “Degpunktā”.

Pie Ķīšezera Sprukstes ielas galā piektdien bija dzirdamas sirēnas un redzamas operatīvo dienestu bākugunis, bet ūdenī bija redzamas peldošas cilvēka mirstīgās atliekas.

"Ugunsdzēsēji glābēji nokļuva vietā un konstatēja, ka virs ūdens aptuveni divu līdz trīs metru attālumā no krasta ir redzams cilvēks. Ugunsdzēsēji glābēji līdz viņam nokļuva, izcēla krastā un nodeva Valsts policijas darbiniekiem,” sacīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Viktorija Gribuste.

Bojāgājušais bijis Čiekurkalna iedzīvotājs. Viņa kaimiņiene atklāja, ka iepriekšējā dienā esot izcēlies sadzīvisks konflikts, pēc kura vīrietis nolēmis izdarīt ko nelāgu, vēsta "Degpunktā".

Bojāgājušā kaimiņiene stāsta, ka vīrietis viņai piezvanījis pēc incidenta, lai aizņemtos naudu (6 eiro). Vēlāk viņš aizgājis uz veikalu, nopircis degvīnu, pie mājas izdzēris pusi pudeles, pārējo paņēmis līdzi uz ezeru un teicis, ka grasās izdarīt pašnāvību. "Viņš pateica ka gribot noslīkt un viss. Ka viņam šī dzīve ir apnikusi," atminas kaimiņiene, kura piebilst, ka bojāgājušais bijis otrās grupas invalīds, kuram bijušas arī garīga rakstura problēmas. Vīrietis gan alkoholu neesot bijis lietojis četrus gadus, kas liktenīgās dienas notikumus vēl vairāk paspilgtina.

Apkārtējie piebilst, ka vīrietis nav īsti pratis peldēt, tāpēc iebrišana dziļākā ūdenī, turklāt reibuma stāvoklī, jau solījusi nepatikšanas. Policijai ir skaidri nāves apstākļi, taču novešana līdz pašnāvībai ir fakts, kas vēl ir jāpārbauda.