foto: ekrānuzņēmums no video
"Baltiešu izdzimtenis!" Armands Puče pamatīgi sadusmo Krievijas propagandistus Solovjovu un Simonjanu
Vladimirs Solovjovs Armandu Puči rupji nolamā, bet Margarita Simonjana viņu mēģina iebiedēt.
Sabiedrība
2023. gada 15. februāris, 15:29

"Baltiešu izdzimtenis!" Armands Puče pamatīgi sadusmo Krievijas propagandistus Solovjovu un Simonjanu

Jauns.lv

Žurnālista un raidījumu vadītāja Armanda Pučes publiski pateiktais par krievu sabiedrību ir līdz baltkvēlei sadusmojis Krievijas propagandistu, TV personību Vladimiru Solovjovu. Līdzīgi reaģējusi viņa domubiedrene Kremļa propagandas medija RT galvenā redaktore Margarita Simonjana.

“Sen nebiju redzējusi utis. Kopš bērnības. Tad ieslēdzu “Voloģas” Solovjova raidījumu, un tajā viņš parādīja vienu kārtīgu uti,” kādā video runā propagandiste Margarita Simonjana.

Turpinājumā tiek demonstrēts fragments no Solovjova raidījuma Kremļa kontrolētajā TV kanālā “Rossija-1”.

Tajā Solovjovs saka: “No naida uzsprāgu, dzirdot, kā kaut kāds baltiešu izdzimtenis spriedelē par mūsu cilvēkiem. Ja viņa teiktajā vārdu “krievs” nomainītu ar vārdu “ebrejs”, viņš būtu nobloķēts un pret viņu uzsāktu kriminālprocesu. Šis ir latviešu žurnālists... izrādās, par krieviem var teikt visu, ko grib.”

Simonjana iesaka Pučem “staigāt atskatoties”

Abi propagandisti runā par Armandu Puči, kurš februāra sākumā raidījumā “Delfi TV” apsprieda olimpiskās spēles un to, ka, viņaprāt, ir nepieņemami ļaut Krievijai jebkādā kapacitātē tajās piedalīties.

“Visa krievu sabiedrība ir kožu saēsta. Šobrīd runājam par pasaules atutošanu,” cita starpā izskanēja no Pučes.

Itālijas ziemeļi, kur dzīvi līdz šim baudīja Kremļa propagandists Solovjovs

Krievijas TV raidījumu vadītājam Vladimiram Solovjovam pēc sankciju ieviešanas būs jāaprod ar domu, ka viņa greznie īpašumi ES teritorijā būs ...

gallery icon

Kopumā izsakoties par Pučes vārdiem, Simonjana pauž, ka viņai ir cerība, ka Pučes teiktais ir ne līdz galam adekvāti iztulkots.

Viņas teiktajā gan izskan arī kas līdzīgs draudiem: “Šis ir kaut kas vairāk par fašistisko Vāciju. Šis cilvēks, būdams žurnālists, sauc mūs visus par utīm un paliek nesodīts. Saistībā ar šo kaut kas ir jādara. Esmu miermīlīgs cilvēks un uzskatu, ka vienkārši vajag aizlūgt par viņa [Pučes] dvēseli, taču mums valstī ir arī citādi noskaņotie, ne tik miermīlīgie, tostarp Krievijas varoņi, kuru vārdus mēs zinām... Nezinu, vai viņi ir redzējuši šo video, bet šim kungam [Pučem] ieteiktu turpmāk staigāt, atskatoties aiz muguras.”