foto: AFP/Scanpix
Kremļa lakstīgala Oļegs Gazmanovs žēlojas par situāciju ar dzīvokli Jūrmalā
Oļegs Gazmanovs.
Sabiedrība
2022. gada 7. jūnijs, 20:27

Kremļa lakstīgala Oļegs Gazmanovs žēlojas par situāciju ar dzīvokli Jūrmalā

Jauns.lv

Krievijas skatuves mākslinieks Oļegs Gazmanovs, kurš atbalsta Kremļa politiku, žēlojies vietējai presei par ieilgušo situāciju ar savu dzīvokli Jūrmalā.

Gazmanovs Latvijā nevar ierasties jau astoņus gadus. 2014. gadā viņam tika liegta iebraukšana par aktīvu Krimas okupācijas atbalstīšanu.

Oļega Gazmanova radošais vakars festivālā “Jaunais vilnis 2016”

Krievijas dziedātāja Oļega Gazmanova radošais vakars festivālā “Jaunais vilnis 2016” Sočos, kurā uzstājās daudzas Krievijas estrādes zvaigznes un Latvijas dziedātāji ...

gallery icon

Tā kā viņam pieder dzīvoklis Jūrmalā, tad, runājot ar krievu žurnālistiem, viņš komentējis situāciju ar savu īpašumu Latvijā.

"Situācija, protams, dīvaina. Man tur ir aizliegtas jebkādas finansiālas darbības, tāpēc es nevaru to pārdot un nevaru arī nevienu izmitināt. Bet es regulāri maksāju komunālos maksājumus," norādījis Gazmanovs.

Viņš žēlojies par ieilgušo situāciju un presei norādījis, ka tad, kad situācija normalizēšoties, tad viņš tiesas ceļā prasīšot no Latvijas varas iestādēm morālā kaitējuma kompensāciju. Pēc dziedātāja vārdiem, viņš par tiesas ceļā iegūto naudu iegādāsies villu.

Briljanti, pērles un stila katastrofas „Jaunajā vilnī”

gallery icon

Lai redzētu, kas notiek ar viņa nekustamo īpašumu, Gazmanovs jautājot palīdzību saviem paziņām, tostarp krievu dziedātājam un komponistam Igoram Nikolajevam.

Jāatgādina, ka Gazmanovs ir Krievijas prezidenta Vladimira Putina atbalstītājs. Viņš uzstājās arī pavasarī Maskavā aizvadītajā Krievijas mākslinieku koncertā “par godu Krimas un Krievijas atkalapvienošanai”.