foto: Paula Čurkste/LETA
Izglābj pašnāvnieku, kurš gatavojās nolēkt no Akmens tilta
Naktī uz trešdienu uz Akmens tilta Pārdaugavas pusē novērsta traģēdija – no margām nocelts cilvēks, kurš, pēc visa spriežot, vēlējās sev padarīt galu.
112
2022. gada 2. jūnijs, 06:42

Izglābj pašnāvnieku, kurš gatavojās nolēkt no Akmens tilta

Elmārs Barkāns

Jauns.lv

Naktī uz trešdienu – 1. jūnijā vienos naktī uz Akmens tilta Pārdaugavas pusē, pateicoties līdzās esošajai  “Rīgas satiksmes” avārijas dienesta brigādei un kādai garāmgājējai, izdevās izglābt pašnāvnieku, kurš grasījās nolēkt no tilta.

Kāds Jauns.lv lasītājs ziņo: “1. jūnijā pulksten 01:01 cilvēks mēģināja nolēkt no Akmens tilta Pārdaugavas pusē virs tilta viadukta. Ar “Rīgas satiksmes” avārijas dienesta brigādes un vienas sievietes garāmgājējas palīdzību, traģēdija tika novērsta”.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Ilze Dāme – Birziņa Jauns.lv pastāstīja, ka tik tiešām šāds negadījums ir reģistrēts: “Bija izsaukums un notikuma vietu, bet kad aizbraucām cilvēks no margām jau bija nocelts. Tā kā mēs tikai aizbraucām un tūlīt braucām arī atpakaļ, un viss… Vairāk neko nevaru pastāstīt”.

Savukārt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Upīte Jauns.lv informēja:

“Minētajā datumā un laikā esam saņēmuši izsaukumu uz notikuma vietu. Mediķi sniedza palīdzību vienai personai, kuru nogādāja ārstniecības iestādē. Detalizētāku informāciju par personu un viņas  veselības stāvokli nevaram sniegt, ņemot vērā pacientu datu aizsardzību”.