Sabiedrība
2022. gada 19. maijs, 13:21

VIDEO: "Tiesības nost!" Internetu šokē agresīva šofera izraisīta sadursme uz Salu tilta

Jauns.lv

“Facebook” parādījies no automašīnas salona filmēts video, kurā redzams, kā kāds autovadītājs Rīgā, uz Salu tilta, ignorējot jebkādus drošības noteikumus un veselo saprātu, izdomā lielā ātrumā iespraukties aizņemtā joslā. Rezultāts – notriekta motocikla vadītāja.

Video sociālajos tīklos ievietojis motobraukšanas skolas pārstāvis, komentāros norādot, ka notriektajai meitenei šī esot bijusi pirmā nodarbība pie motocikla stūres pilsētā.

Uzfilmētajā materiālā redzams, ka agresīvais šoferis ar savu auto pašā pēdējā brīdī, turklāt lielā ātrumā, mēģina iespraukties labajā izejā, kuru jau aizņem automašīna un tai priekšā braucošā motocikliste.

Ielienot joslā, pavecāka kunga vadītā automašīna vēl arī knapi izvairās no frontālas ietriekšanās apmalē.

Pēc sadursmes meitene pieceļas kājās ne bez palīdzības, taču ir redzams, ka spēj nostāvēt.

Spriežot pēc automašīnā ievietotās kameras datiem, incidents noticis 18. maijā, ap pulksten 11.37.

Valsts policijā (VP) Jauns.lv informēja, ka, pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas, automašīnas "Hyundai" vadītājs izraisīja sadursmi ar motociklu "Yamaha".

"Ceļu satiksmes negadījumā cieta motocikla vadītāja, kura ar gūtajām traumām tika nogādāta medicīnas iestādē. Par notikušo Valsts policija ir uzsākusi administratīvā pārkāpuma procesu un skaidro negadījuma apstākļus," pauda VP sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Līna Kaļķe.