foto: LETA
No 1. janvāra deviņos reģionālo autobusu maršrutos iekļaus papildu pieturvietas Rīgā
Cilvēki Rīgas Starptautiskajā autoostā.
Novadu ziņas
2021. gada 27. decembris, 09:49

No 1. janvāra deviņos reģionālo autobusu maršrutos iekļaus papildu pieturvietas Rīgā

Jauns.lv / LETA

Pasažieru ērtībām no nākamā gada 1.janvāra deviņos maršrutos virzienā uz Alūksni, Auci, Roju, Talsiem, Kolku, Tukumu, Ventspili un Mazirbi tiks iekļautas papildu pieturas, kas atrodas Rīgā, informēja Autotransporta direkcijā.

Maršrutā Rīga-Rauna-Smiltene-Alūksne tiks iekļautas pieturas "Jugla" un "Mēbeļu nams" abos virzienos, kā arī pietura "Lubānas iela", iebraucot Rīgā. 

Maršrutā Rīga-Auce tiks iekļauta pietura "Telts iela", iebraucot Rīgā, un "Ģimnastikas iela", izbraucot no Rīgas.

Savukārt maršrutos Rīga-Roja, Rīga-Talsi-Dundaga-Kolka, Rīga-Talsi-Vandzene-Kolka, Rīga-Mazirbe, Rīga-Tukums-Talsi-Ventspils, Rīga-Kolka un Rīga-Ventspils abos virzienos tiks iekļautas pieturas "Telts iela", "Liepājas iela" un "Zolitūdes iela".

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā. Autotransporta direkcijas uzdevums ir īstenot virkni pasākumu kompleksu, lai Latvijas autopārvadātājiem tiktu nodrošināta likumīga iespēja veikt pārvadājumus Latvijas teritorijā un ārpus tās.