Biznesa augstskolā Turība – mūsdienīga studentu pilsētiņa, kurā padomāts par ikviena ērtībām
Tava izglītība
2015. gada 16. jūlijs, 16:01

Biznesa augstskolā Turība – mūsdienīga studentu pilsētiņa, kurā padomāts par ikviena ērtībām

Jauns.lv

Studijas augstskolā aizņem lielu daļu Tavas ikdienas, tāpēc ir svarīgi, lai augstskolā būtu ērta, pārdomāta vide, kurā ikviens students justos gaidīts. Biznesa augstskolā Turība studē topošie un esošie uzņēmēji, bet uzņēmējiem, kā zināms, laiks ir zelta vērtē, tāpēc augstskolā ir padomāts par to, kā ietaupīt studentu laiku un padarīt ikdienu ērtāku.

Ērti nokļūt – nav būtiski, vai brauc ar auto, izvēlies sabiedrisko transportu vai velosipēdu – nokļūt augstskolā ir ērti un vienkārši. 10 minūšu brauciens no Rīgas centra ar vilcienu vai arī 20 minūšu brauciens ar auto vai trolejbusu, un Tu esi nokļuvis augstskolā. Ja brauc ar automašīnu, tad atceries, ka augstskolas teritorijā ir plaša, apsargāta autostāvvieta ar vairāk kā 400 automašīnu vietām un video novērošanu, kuras darbību nodrošina SIA "EuroPark Latvia". Augstskolas teritorijā ir izvietotas arī vairākas velosipēdu novietnes.

Lai uzkrātu spēkus darbam un mācībām Biznesa augstskolā Turība, studentiem un viesiem tiek piedāvāta daudzveidīga ēdienu izvēle divās ēdināšanas iestādēs – studentu ēdnīcā „Nīke-E” un kafejnīcā „Cafe Turiba”. Gardas maltītes par ļoti adekvātu cenu un patīkama atmosfēra, turklāt, domājot par tiem studentiem, kuriem nodarbības notiek vakaros un sestdienās, kafejnīca „Cafe Turiba” ir pielāgojusi darba laiku un ir atvērta līdz 20.00.

Visā Biznesa augstskolas Turība teritorijā darbojas kvalitatīvs Wi-Fi pārklājums, kas atvieglo ikdienas studiju procesu. Neatsverams palīgs studentiem ir arī modernā, automatizētā bibliotēka un tās atsaucīgie darbinieki. Turības brīvpieejas bibliotēka piedāvā studentiem plašu literatūras klāstu un piekļuvu datu bāzēm uzņēmējdarbībā, komunikācijas zinātnēs, jurisprudencē, tūrismā, kā arī citās nozarēs. Bibliotēkā atradīsi arī augstskolas mācībspēku sarakstītās grāmatas.

Ja vēlies savu ikdienu bagātināt ar sportiskām nodarbēm, Tev ir iespēja piedalīties basketbola un volejbola treniņos un sacensībās. Turības basketbola komanda jau vairākus gadus gūst uzvaras un apbalvojumus dažādās sacensībās. Gan puiši, gan meitenes, neatkarīgi no iepriekšējās spēles pieredzes un fiziskās sagatavotības, ir aicināti uz treniņiem, ko vada profesionāls treneris. Augstskolas mūsdienīgajā, multifunkcionālajā sporta zālē trenējas arī Latvijas junioru U-18 un Latvijas vīriešu U-20 basketbola izlase.

Turības studentu viesnīca atrodas augstskolas teritorijā, un tajā ir mājīgas telpas, klusā lasītava, kurā var netraucēti mācīties vai lasīt, TV istaba, datortelpa ar brīvi pieejamiem datoriem, kā arī pašapkalpošanās veļas mazgātava, frizētava, zobārstniecības kabinets, kā arī citas studentiem noderīgas lietas.

Biznesa augstskola Turība ir moderna augstskola, kas attīstās, sekojot līdzi mūsdienu tendencēm, tāpēc šogad, domājot par studentu ērtībām, ir paplašināta studentu viesnīca, kas tagad būs, ne tikai atsevišķajā korpusā, bet arī A-korpusa 4. un 5. stāvā. „A korpusā ir ērtas, pilnīgi jaunas, moderni iekārtotas istabiņas, tajās ir divstāvu gultas, skapji, rakstāmgalds u.c. ikdienā vajadzīgas lietas. Kopumā Turības studentu viesnīcā ir 735 vietas. Viesnīcā ir labiekārtotas kopējās dušas telpas, tualetes un virtuves. Par augstskolas studentu viesnīcas ērtību un telpu mūsdienīgumu liecina arī fakts, ka uz apmešanos viesnīcā bieži vien piesakās arī citu augstskolu studenti, taču priekšroka tiek dota Turības studentiem,” stāsta Biznesa augstskolas Turība studentu viesnīcas vadītāja Iluta  Ernstsone.

Bizness ir domāšanas veids, pie kura cenšamies savus studentus pieradināt jau no pirmās lekcijas, tādēļ Turībā kopš 2006. gada darbojas ikvienam interesentam pieejams Biznesa inkubators, kas paplašināts ar modernizētu aprīkojumu un 30 iekārtotām darba vietām, biroja tehnikas stūrīti, sanāksmju telpu un daudznodalījumu slēdzamiem metāla skapjiem dokumentu glabāšanai. Jauno biznesa ideju mājvietu studenti var ne tikai reģistrēt kā sava uzņēmuma juridisko adresi un tajā strādāt, bet arī iegūt noderīgus kontaktus un apmeklēt ar uzņēmējdarbību saistītas lekcijas un diskusijas, kā arī organizēt tikšanās un īstenot publicitātes aktivitātes.

Biznesa augstskolā Turība ir mūsdienīga studiju vide, kura ir pielāgota ikviena studenta vajadzībām. Patiesībā studentu pilsētiņā ir atrodams viss, kas nepieciešams veiksmīgāk studijām! Nāc uz Biznesa augstskolu Turība un pārliecinies par to pats!

Papildu informāciju par studentu viesnīcu, biznesa inkubatoru u.c. augstskolas piedāvātajiem pakalpojumiem atradīsi Biznesa augstskolas Turība mājas lapas sadaļā – Dzīve augstskolā

http://www.turiba.lv/lv/dzive-augstskola/jaunatnes-turisma-mitne/119/


Reklāmraksts publicēts sadarbībā ar Biznesa augstskolu "Turība" / Publicitātes foto